about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

حملات سایبری، تلاش هند برای دیجیتالی کردن حوزه مراقبت‌های بهداشتی را متوقف می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شِفالی مالهوترا (Shefali Malhotra)، متخصص سیاست بهداشت هند، گفت که حمله سایبری گسترده به بزرگ‌ترین بیمارستان دولتی هند، نه تنها در مورد امنیت مؤسسه مورد نظر، بلکه دیجیتالی کردن سیستم مراقبت‌های بهداشتی کشور سؤالاتی را ایجاد کرد.

در نوامبر 2022، سرورهای رایانه‌ای یکی از بیمارستان‌های پیشرو هند، مؤسسه علوم پزشکی 3000 تخته‌ای سراسر هند (AIMS) در دهلی نو، در اثر حمله باج‌افزاری از کار افتادند.

باج‌افزار نوعی نرم‌افزار مخرب است که برای جلوگیری از دسترسی یک سازمان به سیستم‌های رایانه‌ای خود تا زمانی که مبلغ زیادی را به هکرها پرداخت کند، طراحی شده است. حمله AIIMS طیف وسیعی از خدمات، از جمله ثبت‌نام بیمار، قرارهای ملاقات آنلاین، تولید گزارش تشخیصی و صورت‌حساب و همچنین سیستم‌های اداری مانند پرداخت حقوق و تهیه دارو را فلج کرد. رسانه‌های هندی گزارش دادند که هکرها باج 2 میلیارد روپیه (2 میلیون پوند، 2.2 میلیون یورو، 2.4 میلیون دلار) از ارزهای دیجیتال درخواست کرده‌اند، که دولت این ادعا را رد کرد.

تقریباً به مدت 2 هفته، این خدمات باید به صورت دستی مدیریت می‌شد که منجر به صف‌های طولانی و افزایش زمان انتظار بیماران می‌شد. اما در حالیکه خدمات آنلاین اکنون با بازیابی داده‌ها از یک سرور پشتیبان از سر گرفته شده‌اند، ممکن است داده‌های شخصی بیش از 30 میلیون بیمار و کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، از جمله چندین وزیر کابینه و بوروکرات‌های ارشد، در معرض خطر قرار گرفته باشد. دولت درخواست هرگونه باج را رد کرده و پلیس دهلی همچنان در حال تحقیق است.

با این حال، این حادثه جستجوهای روحی زیادی را برانگیخته و سؤالات اجتناب ناپذیری را مطرح کرده است؛ به عنوان مثال، آیا کشوری که در فناوری اطلاعات پیشرو جهانی است، تدابیر کافی برای انقلاب دیجیتالی مورد نظر خود در مراقبت‌های بهداشتی دارد یا خیر.

ماهش ورما (Mahesh Verma)، استاد بازنشسته و مدیر سابق مؤسسه علوم دندانپزشکی آزاد مولانا (Maulana Azad)، یکی دیگر از بیمارستان‌های دولتی دیگر در دهلی، اظهار داشت :

«AIIMS یکی از بیمارستان‌های برتر ما است. اگر حملات سایبری می‌تواند در آنجا اتفاق بیفتد، پس می‌تواند در هر نقطه دیگری از کشور نیز رخ دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1404/08/26 - 09:03- آمریکا

اتهام همکاری علی‌بابا با ارتش چین در حملات سایبری علیه آمریکا

یک یادداشت محرمانه در کاخ سفید ادعا می‌کند که غول تجارت الکترونیک چین، گروه علی‌بابا، در انجام عملیات سایبری ارتش چین علیه ایالات متحده نقش داشته است.

کلاهبرداری
1404/08/26 - 08:56- جرم سایبری

کلاهبرداری جدید تیک‌تاک با راهنمای فعال‌سازی جعلی

مجرمان سایبری با انتشار ویدئوهای ظاهراً آموزشی در تیک‌تاک، کاربران را به اجرای دستورات مخرب پاورشل ترغیب می‌کنند؛ دستوری که نه برنامه‌ها را فعال می‌کند، بلکه بدافزار دزدی اطلاعات را روی سیستم قربانی نصب می‌کند.

تعطیلی
1404/08/26 - 08:46- جرم سایبری

تعطیلی سالن‌های سینمای پورتلند در پی حمله سایبری

یک حمله سایبری پنج‌شنبه شب باعث تعطیلی سالن‌های سینمای لیوینگ روم شد و به گفته مسئولان، هنوز زمانی برای بازگشت این مجموعه به فعالیت عادی برآورد نشده است. این خبر روز شنبه اعلام شد.