about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

گروه هکری انانیمس از اعتراضات مربوط به قتل جورج فلوید، سیاه‌پوست غیرمسلح آمریکایی حمایت کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اعتراضات در آمریکا به حوزه سایبری نیز کشیده شد.

تظاهرات اخیر در اعتراض به قتل جورج فلوید سیاه‌پوست غیرمسلح (که توسط پلیس سفیدپوست شهر مینیاپولیس، دِرِک چوین به قتل رسید)، حالا به یک شورش ملی تبدیل‌شده است. همچنین علیرغم ممنوعیت حکومت‌نظامی، گارد ملی در بسیاری از شهرها مستقرشده است. در کنار تمام این مشکلات گروه هکری انانیمس نیز وارد میدان شده است.

 این گروه بین‌المللی هکتیویستی که اغلب همسو با اعتراضات سیاسی به دولت‌ها و شرکت‌ها حمله هکری می‌کند، هشدار داد، با پلیس مینیاپولیس وارد جنگ خواهد شد.

به گفته منابع آگاه، گروه هکری انانیمس که از اعتراضات مربوط به قتل جورج فلوید حمایت می‌کند و به پلیس مینیاپولیس (Minneapolis) هشدار جنگ داده بود، وب‌سایت‌های پلیس و شهرداری مینیاپولیس را هدف حمله سایبری قرارداد که منجر به فروپاشی این وب‌سایت‌ها شد.

به‌موازات این امر رسانه‌های اجتماعی، فروپاشی وب‌سایت‌های شهرداری مینیاپولیس توسط گروه هکری انانیمس را نتیجه حکومت‌نظامی دانستند که توسط پلیس اعمال‌شده است.

گروه هکری انانیمس در توییت های مختلفی اعلام کرده، ما عدالت‌خواه و فعال هستیم و همه‌جا حضور داریم.

پیش‌ازاین در رابطه با گروه انانیمس ویدئویی در فیس‌بوک منتشرشده بود. در این ویدئو شخصی با تغییر صدا و ماسک بر چهره که علامت تجاری گروه انانیمس تحت عنوان (Guy Fawkes) بر روی آن بود، صحبت می‌کند.

این شخص ناشناس در این ویدئو گفت:

مردم از خشونت و فساد سازمانی آسیب می‌بینند که به آن‌ها قول امنیت داده است. پلیس برای پی بردن به سطح قدرت معترضان در آنجا حضور داشت.

او در ادامه گفت:

متأسفانه ما معتقدیم که سازمان فاسد شما نمی‌تواند عدالت را برقرار کند؛ بنابراین ما جنایات فراوان شما را برای جهانیان افش.خواهیم کرد.

این شخص در انتها گفت:

قتل وحشیانه و ترسناک جورج فلوید تنها بخشی از قتل‌های فراوانی است که توسط اقدامات اشتباه افسران شما رخ می‌دهد.

این گروه هکری ویدئو خود را با شعار منتظر ما باشید به پایان رساند.

منبع:

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.