about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مرکز همرسانی و تحلیل اطلاعات خدمات مالی، طی یک اجلاس امنیتی در سنگاپور، به 5 نفر از برگزیدگان این اجلاس بورسیه تحصیلی اعطا کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرکز جهانی همرسانی و تحلیل اطلاعات خدمات مالی (FS-ISAC)، اخیراً، اسامی برندگان بورسیه تحصیلات تکمیلی امنیت سایبری سنگاپور را اعلام کرده است. گیرندگان این بورسیه، از برگزیدگان اجلاس این مرکز، در کشور سنگاپور، هستند.

روند اعطای این بورسیه تحصیلی که از سال 2016، توسط مرکز جهانی همرسانی و تحلیل اطلاعات خدمات مالی، آغاز شده است، پر کردن شکاف جنسیتی موجود در مشاغل امنیت سایبری، از طریق کمک به زنان علاقه‌مند برای تحصیل و آغاز کار در حوزه سایبری را در دستور کار دارد.

بر اساس آمار، زنان، تنها 10 درصد از نیروی کار امنیت سایبری منطقه آسیا_اقیانوسیه را شامل می‌شوند و این نخستین بار است که سازمان یادشده، این بورسیه تحصیلی را به شرق آسیا و منطقه اقیانوسیه اختصاص داده است. این مرکز، پیش‌ازاین 7 طرح مشابه را در اروپا و آمریکا، اجرا کرده بود.

طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این بورس تحصیلی، یک کمک هزینه‌ای 5 هزار دلاری، سفر به مناطق توسعه‌یافته سایبری، ارتباط با متخصصان و مربیان به نام امنیت سایبری و تماس با مدیران ارشد صنعتی را شامل می‌شود.

برندگان این دوره، عبارت‌اند از یوان سوه (Yvonne Soh)، تن لیکسین (Tan Lixin)، سان منگ (Sun Meng)، تن ژی شوان فرانسین (Tan Zhi Xuan Francine) و گیاتری سگومار (Gayathri Sugumar)
 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.