about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

جنگ حماس و اشغالگران قدس فراتر از مرزهای واقعی به فضای مجازی هم سرایت کرده است.

به گزارش کاربران شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ کاربران اپلیکیشن چینی تیک‌تاک (TikTok) و همینطور پلتفرم ایکس (توییتر سابق) در تمام مدت مبارزه مردم غزه با رژیم غاصب صهیونیستی شاهد ویدئوهایی از دو طرف ماجرا بودند.

الگوریتم تیک‌تاک به‌گونه‌ای است که به کاربر اجازه می‌دهد آنچه می‌خواهد را بیشتر ببیند. در این‌باره دو ویدئویی که در صفحه فید است تصمیم‌گیرنده است. این الگوریتم‌ها برای سایر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی نیز به روشی مشابه کار می‌کنند و به این معنی است که برخی از کاربران به سمت محتوای تفرقه‌انگیز فزاینده درباره اشغالگران و غزه سوق داده می‌شوند که فقط دیدگاه‌ها و تعصبات آنها را تقویت می‌کند.

مکالمات در رسانه‌های اجتماعی می‌تواند افکار عمومی را شکل دهد و لفاظی را به‌صورت آنلاین عادی کند. لیلا موران، نماینده لیبرال دمکرات کنگره آمریکا که مادرش فلسطینی است، می‌گوید که او و دیگر سیاستمداران «هجوم عظیمی» از پیام‌ها ازجمله از سوی جوانانی که خواستار آتش‌بس هستند، دریافت کرده‌اند. به اعتقاد موران، به‌نظر می‌رسد که آنها از ویدئوهای منتشرشده در تیک‌تاک و ریل‌های اینستاگرام الهام گرفته‌اند.

آنچه بیش از همه در تیک‌تاک جلب توجه می‌کند، طرفداری حداکثری نسل زد (افراد متولد سال‌های ۱۹۹۷تا ۲۰۲۱) از فلسطین است. ویدئوهایی که در TikTok از اشغالگران با هشتگ حمایت کرده‌اند، بیش از ۲۴۰میلیون بار دیده شده است؛ درحالی‌که ویدئوهایی که از عبارت «istandwithpalestine» (کنار فلسطین ایستاده‌ایم) استفاده می‌کنند، بیش از ۸۷۰ میلیون بازدید داشته است.

این شبیه به سایر سایت‌های مبتنی بر ویدئو است که بین کاربران جوان‌تر محبوب هستند. به‌عنوان مثال، ویدئوهای وبلاگ‌نویسان در غزه و کاربران طرفدار فلسطین که درباره جنگ اسرائیل و حماس اظهارنظر می‌کنند مثبت‌ترین واکنش را در میان کاربران جوان‌تر برمی‌انگیزد.

لازم به ذکر است که تیک‌تاک در ایران فیلتر شده است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.