about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گفته مدیران پیام رسان‌های داخلی اتصال برای تبادل پیام بین پیام رسان‌ها موفقیت آمیز بوده است.

به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان ، همزمان با چهارمین روز برپایی نمایشگاه فناوری‌های محتوای فضای مجازی، با حضور نمایندگان سه پیام‌رسان داخلی به میزبانی حجت الاسلام حامد حاجی ملامیرزایی رییس نمایشگاه فناوری های محتوای فضای مجازی برگزار شد.

به گفته قائم مقام پیام‌رسان بله، فعلا آزمایش ارتباطی پیام‌رسان‌ها با هم موفق بوده اما برای ارائه محصول نهایی به عموم پیش‌زمینه‌هایی لازم است.

امین تجملیان، قائم‌مقام پیام‌رسان بله در این باره می‌گوید واژه اتصال ابهام دارد و ماجرا یکپارچگی یا اتصال نیست بلکه صرفاً یک شیوه نامه واحد ارتباطی مثل پروتکل SMTP در ارسال ایمیل است. نام تبادل پیام بین سکوها را ترجیح می‌دهد و می‌گوید این طرح برای این ایجاد می‌شود که لازم نباشد مردم در همه پیام‌رسان‌ها حساب کاربری داشته باشند و امکان تبادل پیام بین پیام‌رسان‌ها هم با خواست خود فرد و فعال‌سازی امکان‌پذیر خواهد بود

او افزود: «ممکن است نخواهم که کسی از از یک پیام‌رسان خاص به من پیام بدهد پس آن امکان را فعال نمی‌کنم. اما اگر این کار را کردم می‌توانم به صورت شخصی پیام یا فایلی را برای دوستی که در در پیام‌رسان مورد استفاده من نیست ارسال و دریافت کنم.»

به گفته مدیر پیام رسان بله، در حال حاضر این شیوه واحد آزمایش شده و مشخص شده که این ارتباط امکان‌پذیر است اما برای استفاده عموم مردم هنوز کارهایی لازم است از این رو «باید مسائل مرتبط با تجربه کاربری‌اش حل شود. همچنین برای اینکه بحث‌های مرتبط با مسائل تبادل ارتباط اتفاق بیفتد، پروتکل ارتباطی پیام باید رمزنگاری داشته باشد که کسی نتواند واردش شود و بحث‌های مرتبط با امنیت و حریم خصوصی کاربرها باید در آن لحاظ شود و ابهاماتش برطرف شود. فعلا در مرحله تست می‌دانیم که از نظر پروتکلی این کار امکان‌پذیر است.»

تجملیان تاکید کرد که محصول نهایی احتمالا تا آخر سال آماده شود.

۱۲ میلیون کاربر روزانه در ایتا داریم 

مدیرعامل پیام‌رسان ایتا در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تعداد کسب‌وکارهای فعال در این پیام‌رسان می‌گوید آمار دقیقی وجود ندارد اما آن‌ها که به عنوان فروشگاه به این پیام‌رسان آمدند در ماه گذشته ۳۲ هزار تا بودند و اکنون به ۴۲ هزار تا رسیده‌اند. از میان آن‌ها ۲۲ هزار کسب‌وکار احراز هویت شده‌اند.

همچنین ۱۲ میلیون کاربر روزانه در این سکو را نشان‌دهنده شکل‌گیری زیست اجتماعی در این سکو دانسته است. 

به گفته قائم مقام پیام‌رسان بله بیش از ۱۵ هزار کانال که خود را به عنوان فروشگاه معرفی کرده‌اند در این پیام‌رسان فعالیت می‌کنند. امین تجملیان همچنین می‌گوید یک هزار و ۶۰۰ فروشگاه در بخش فروشگاهی بله حضور دارند: «بخش فروشگاهی را عملا برای حمایت و دیده شدن کسب‌وکارهایی که آسیب دیده‌اند اختصاص دادیم.»

مدیرعامل ایتا نیز معتقد است بازخوردهای خوبی از این بخش گرفته شده که ابزارهای مالی بله و اعتمادی که مردم به بانک ملی دارند در آن تاثیرگذار بوده است از این رو «برای حل مشکلاتی از جنس کلاهبرداری هم امکانی به اسم درخواست پول برای کانال‌های فروشگاهی فعال کردیم که پرداخت پول برای دو طرف با سند معلوم باشد. این امکان باعث می‌شود فروشگاه‌ها بیایند و ادامه بدهند.» 

قائم مقام پیام‌رسان بله می‌گوید  «اصل اساسی ما احترام است که به خاطر یک خدمت عالی مردم مشتری ما شوند. بعضی وقت‌ها به دلایلی که اکثرا امنیتی هم هستند اجباری اتفاق می‌افتد. با اینکه ممکن است آن پلتفرم، پلتفرم جذابی باشد و تمایز هم داشته باشد و خدمت را هم راحت‌تر کند ولی همین اجبار باعث می‌شود همه چیز به حاشیه برود و از این بعد به ما لطمه زده است و بارها هم این موضوع را گفتیم که به عنوان کسب و کار ما هم از اینکه این اتفاق و این اجبار اتفاق می‌افتد ناراضی هستیم. چون در درازمدت بالاخره رفع محدودیت اتفاق می‌افتد ولی کسی که به دلیل اجبار این سکو را انتخاب کرده احتمالا با برداشته شدن اجبار خیلی دیگر در آن فعال نیست.»

تجملیان اشاره می‌کند که بله از هفت سال قبل و زمانی که هنوز حتی وایبر فیلتر نبود کار خود را شروع کرده چون در بدنه بانک ملی برای تحول دیجیتال نیاز به حضور در یک شبکه اجتماعی احساس شده بود: «چون بله ابزار ارتباطی هم هست در این محدودیت‌ها سراغ این سکو هم آمدند و ممکن است این نقدها هم به بله وارد باشد. ما تلاشمان این است که در همین مدت زمانی که این اتفاق می‌افتد با افزایش کیفیت خدماتمان تا جایی که در دست ما هست بتوانیم این را خنثی کنیم.»

او از ایجاد تماس تصویری و برقراری ارتباط با خارج از کشور به عنوان خدمات جدیدتر مثال می‌زند و می‌گوید با وجودی که این اجبار وجود داشته اما نمره بله در کافه‌بازار بالاتر رفته است. او خبر داده که در اسفند ماه قرار است این پیام‌رسان امکان تماس تصویری گروهی را هم اضافه کند که مدارس برای برگزاری کلاس‌های مجازی و همچنین کسب‌وکارهای دیگر بتوانند از آن استفاده کنند.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.