about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

کی‌لاگر‌ها انواعی از برنامه‌های بدافزار هستند که با قرار گرفتن در حافظه رایانه، از کلیدهای زده شده توسط کاربر گزارش گرفته و آنها در قالب یک فایل برای نفوذگر می‌فرستند.
 
 
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دزدان اینترنتی می‌توانند به کمک این ترفند، داده‌های حساسی که از طریق صفحه‌کلید مجازی وارد می‌شود را ثبت کنند. اهمیت این موضوع زمانی خودنمایی می‌کند که به خاطر آوریم اغلب کاربران هوشمند برای درامان ماندن از بدافزارهای کی‌لاگر از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن کلمه عبور – به خصوص در سامانه‌های بانکداری اینترنتی  استفاده می‌نمایند.

کارشناسان شرکت تحلیل وب Spider.io که این حفره امنیتی را در مرورگر پیش‌فرض ویندوز پیدا کرده‌اند در سایت خود نوشته‌اند که اینترنت اکسپلورر نسخه‌های 6 تا 10 در معرض این دست نفوذ‌های امنیتی قرار دارند. خبر بدتر اینکه، حتی اگر کاربر صفحه مرورگر خود را کمینه (مینیمایز) کرده باشد، باز هم حرکات او تحت رصد دزدان اینترنتی خواهد بود.

کی‌لاگر‌ها انواعی از برنامه‌های بدافزار هستند که با قرار گرفتن در حافظه رایانه، از کلیدهای زده شده توسط کاربر گزارش گرفته و آنها در قالب یک فایل برای نفوذگر می‌فرستند.
تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.