about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حفره امنیتی 15 ساله مایکروسافت

مایکروسافت یکی از مهم‌ترین آسیب‌پذیری‌های خود را که 15 سال توسط هکرها سوءاستفاده می‌شد،  بالاخره وصله کرد. این آسیب‌پذیری JasBug نام دارد و تمامی نسخه‌های ویندوز را تحت تأثیر خود قرار داده است.

آسیب‌پذیری JasBug، یک حفره امنیتی در مبانی طراحی ویندوز است که برای مایکروسافت بیش از 12 ماه طول کشید تا آن را وصله کند. اگرچه مایکروسافت هنوز برای نسخه سرور 2003 هنوز وصله‌ای را منتشر نکرده است.

این آسیب‌پذیری با کد CVE-2015-0008 شناخته می‌شود و به هکر اجازه می‌دهد تا به ویندوز متصل به دامین نفوذ کند و اعمال مخرب خود ازجمله به دست آوردن اطلاعات، پاک کردن و یا ساختن حساب کاربری جدید را انجام دهد.

البته کاربران خانگی تحت تأثیر این آسیب‌پذیری نیستند زیرا معمولاً کاربران خانگی به دامین متصل نیستند. بااین‌حال تمام کسانی که به نحوی به اکتیو دایرکتوری سروکار دارند، در معرض این آسیب‌پذیری هستند.

 

نسخه‌های تحت تأثیر:

    Windows Vista

    Windows 7

    Windows 8

    Windows RT

    Windows 8.1

    Windows RT 8.1

    Windows Server 2003

    Windows Server 2008

    Windows Server 2008 R2

    Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

تازه ترین ها
برگزاری
1404/11/17 - 14:46- هوش مصنوعي

برگزاری اجلاس هوش مصنوعی در حوزه نظامی

در اجلاس هوش مصنوعی مسئولانه در حوزه نظامی، تنها ۳۵ کشور از ۸۵ کشور شرکت‌کننده توافق‌نامه را امضا کردند.

سرقت
1404/11/17 - 13:40- آسیب پذیری

سرقت اطلاعات محرمانه از طریق فایل‌های PDF

مهاجمان از فایل‌های PDF برای سرقت اطلاعات محرمانه شرکت‌ها استفاده می‌کنند.

دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.