about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حفره امنیتی و آسیب پذیری در Western Digital My Cloud

اجازه دسترسی به اطلاعات توسط مهاجمان Western Digital My Cloud امکان پذیر است.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از سکیوریتی افرز؛ کارشناسان امنیتی Trustwave پس از بررسی‌های خود در رابطه تجهیزات ذخیره‌سازی شبکه Western Digital My Cloud آسیب‌پذیری را در این تجهیزات شناسایی کردند که دسترسی به اطلاعات حساس داخل این سخت‌افزار را به مهاجم می‌دهد.

محققان در بررسی‌های خود دو آسیب‌پذیری در تجهیزات ذخیره‌سازی شبکه Western Digital My Cloud شناسایی کرده‌اند که مهاجم پس از انجام فعالیت مخرب خود روی این تجهیزات موفق به حذف فایل‌های ذخیره شده روی این دستگاه‌ها شده‌اند.

دو آسیب‌پذیری موجود در این تجهیزات آن است که آسیب‌پذیری موجود موجب اجرای فرمان ناخودآگاه و حذف فایل‌های دلخواه توسط مهاجم می‌شود. آسیب‌پذیری اجرای فرمان خودسرانه با استفاده از رابط مشترک اسکریپتgateway « nas_sharing.cgi » اجرا می‌شود که به کاربر محلی این امکان را می‌دهد دستورات پوسته را به‌عنوان ریشه اجرا کند.

این در حالی است که تمامی این دستورات را مهاجم می‌تواند با استفاده از دسترسی محلی اجرا کرده و فرمان اجرای کدهای مخرب توسط مهاجم اجرا شود.

محصولات آسیب‌پذیر این شرکت که تحت تأثیر آسیب‌پذیری نام‌برده قرار دارند شامل Gen 2, My Cloud PR2100, My Cloud PR4100, My Cloud EX2 Ultra, My Cloud EX2, My Cloud EX4, My Cloud EX2100, My Cloud EX4100, My Cloud DL2100 و My Cloud DL4100 هستند.

در این میان گزارش ارائه‌شده توسط شرکت Trustwave در سال 2017 ارائه شد که محققان این شرکت با ارائه وصله‌های امنیتی از این آسیب‌ها جلوگیری کردند.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.