about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حفره امنیتی خطرناک در کمین کاربران آیفون و مک

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این آسیب‌پذیری به هکرها امکان می‌دهد تنها با ارسال یک پیام آلوده از طریق برنامه iMessage کنترل آیفون یا رایانه مک را در دست بگیرند.

این حفره خطرناک اولین بار توسط تایلر بوهان محقق امنیتی در شرکت Cisco Talos که زیرمجموعه سیسکو است، شناسایی شد.

هکرها برای سوءاستفاده از این مشکل تنها باید بدافزاری طراحی کنند که در ظاهر شبیه به یک فایل تصویری با فرمت TIFF است. سپس هکرها این فایل را با استفاده از iMessage برای قربانی خود ارسال می‌کنند.

به‌محض دریافت فایل آلوده، کدهای مخرب بر روی گوشی یا رایانه فرد هدف اجرا می‌شود. با این کار مهاجمان به حافظه دستگاه و کلمات عبور ذخیره‌شده دسترسی می‌یابند. مشکل آن است که قربانیان هیچ راهی برای مقابله با این حمله هکری ندارند و سوءاستفاده از این مشکل از طریق ارسال تصاویر آلوده با استفاده از ایمیل یا وادار کردن کاربر به بازدید از وب‌سایتی خاص هم ممکن است.

حفره مذکور در تمامی نسخه‌های iOS و مک وجود دارد و تنها نسخه 9.3.3  سیستم‌عامل همراه اپل و سیستم‌عامل El Capitan 10.11.6 مک در برابر آن مقاوم است. لذا کاربران باید به‌سرعت سیستم‌عامل‌های آیفون و رایانه‌های مک را به‌روز کنند. تا آن زمان کاربران باید استفاده از iMessage و MMS را متوقف کنند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.