about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حفره امنیتی بحرانی MySQL، MariaDB و PerconaDB

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، وجود حفره‌های امنیتی در MySQL، MariaDB و PerconaDB این امکان را به هکر می‌دهد تا به سرور میزبان این پایگاه داده‌ها دسترسی داشته باشد. هکر با استفاده از این حفره‌های امنیتی می‌تواند کد مخرب خود را اجرا کرده و دسترسی مدیریتی به سرور داشته باشد.

آسیب‌پذیری‌ها نسخه‌های 5.5.51  و قبل‌تر، 5.6.32 و قبل‌تر و هم‌چنین 5.7.14 و قبل‌تر پایگاه داده MySQL و Percona و MariaDB را تحت تأثیر قرار داده است.

اولین آسیب‌پذیری با کد CVE-2016-6663 شناخته می‌شود که یک آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی است و امکان اجرای کد را به هکر می‌دهد. بدین ترتیب با یک حساب کاربری سطح پایین می‌توان کدهای مخرب را اجرا کرد. البته این آسیب‌پذیری می‌تواند در کنار آسیب‌پذیری‌های افزایش سطح دسترسی قدیمی‌تر با کد CVE-2016-6662 و CVE-2016-6664، که در ماه سپتامبر عمومی شد، به کار گرفته شود.

 

دومین آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی به سطح مدیریت است که با کد CVE-2016-6663 شناخته می‌شود. با استفاده از این آسیب‌پذیری هکر می‌تواند سطح اجرای کدهای خود را تا سطح مدیریت ارتقاء دهد. هکر با استفاده از error.log می‌تواند کدهای مخرب خود را اجرا کند.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.