about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

برخی شرکت‌های اینترنتی روسیه اعلام کردند نسبت به اطلاعات کاربران بااحتیاط برخورد می‌کنند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت میل.آریو و یاندکس پیرامون نگرانی‌ها در مورد امنیت داده‌های کاربران اپلکیشن‌های بومی که قرار است در تجهیزات الکترونیک نصب شوند، اعلام کردند برنامه‌های شرکت‌های خارجی که در تجهیزات شرکت نصب‌شده‌اند، به داده‌های شخصی کاربران روس و اطلاعات مربوط به رفتار آن‌ها دسترسی ندارند و برای مسائل فنی داخلی به کار می‌روند. 

ایوان چِرِفکو، مدیر شرکت یاندکس در این خصوص اعلام کرد:

شرکت یاندکس بااحتیاط نسبت به داده‌های کاربران برخورد کرده و از آن‌ها حفاظت می‌کند، ابزارهای فنی خارجی به ما کمک می‌کنند در مورد نصب اپلیکیشن‌های خود از سوی کاربران آگاه شویم و خطاها و اختلالات حساس داخل سرویس‌ها را شناسایی کنیم. 

سرگِئی لوچین، مدیر ارتباطات سازمانی میل.آریو نیز اعلام کرد شرکت وی داده‌های شخصی کاربران را به اشخاص ثالت انتقال نمی‌دهد. لوچین می‌گوید تمام برنامه‌ها فقط اطلاعات ناشناس فنی را جمع‌آوری می‌کنند، آن‌هم در حجم کمتری نسبت به سیستم‌عامل‌های تلفن همراه. 

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.