about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

3 شرکت امنیت سایبری اعلام کردند که قصد جابه‌جایی مراکز خود را به دلیل بازسازی پورت کاوینگتون در بالتیمور دارند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اولین شرکت‌های متعهد به جابه‌جایی به جنوب بالتیمور برای بازسازی مجدد پورت کاوینگتون، مدت محدودی در این منطقه ساکن خواهند بود.

 3 شرکت صنعتی امنیت سایبری که پیش از این نیت خود را برای بازگشایی مراکزشان تا سال 2020 در مرحله اول توسعه پروژه اعلام کرده بودند، در حال سرمایه‌گذاری و پرورش شرکت‌های سایبری هستند؛ و به نظر باعث جذب هزاران شرکت با صدها کارگر به عنوان «شهر سایبری ایالات متحده» و تبدیل پورت کاوینگتون به مرکز حوزه دره سیلیکون ساحل شرقی شده‌اند.

«DataTribe»، شرکت امنیت سایبری واقع در فولتون و با دفاتری در دره سیلیکون، «AllegisCyber»، شرکت سرمایه‌گذاری ریسک امنیت سایبری واقع در دره سیلیکون و «مشاوران Evergreen»، شرکت امنیت سایبری مشاوره حقوقی و بانکداری سرمایه‌گذاری در کلمبیا و دیگران، به عنوان شرکت‌های جدید در این منطقه هستند.

مارک وِلِر (Marc Weller)، رئیس و شریک مؤسس «توسعه وِلِر» به عنوان شرکت پیشرو در پروژه 5.5 میلیارد دلاری پورت کاوینگتون گفت: «تأثیری که آنها دارند، اغراق‌آمیز نیست. بعضی از این شرکت‌ها در حال ترک دره سیلیکون هستند که به نظر سرمایه‌گذاری فنی کشور برای تبدیل شدن به بخشی از پروژه، جدید و هیجان‌انگیز است. با وجود این شرکت‌ها، کاوینگتون به اولین اکوسیستم سایبری تبدیل خواهد شد.»

مدیرعامل شرکت DataTribe – که مؤسسش آن را سرمایه‌گذاری «استودیوی استارت‌آپ» می‌نامد و به ساخت شرکت‌های نرم‌افزاری تجاری کمک می‌کند – خاطرنشان کرد: «دیگر ایالت‌ها آنچه مریلند دارد، ندارند. این شهر صاحب بزرگ‌ترین جمعیت کارمند امنیت سایبری در ایالات متحده است. در حال حاضر حدود 25 تا 30 شركت سايبري، برای انتقال به اولین دفتر پورت کاوینگتون و بازگشایی تا سال 2020 متعهد شده‌اند؛ و این آمار برای افتتاح و استخدام 500 تا 600 کارمند جدید در پروژه به 50 تا 60 شرکت نیز افزایش می‌یابد.»

آکرمن – که مرکز شرکت سرمایه‌گذاری خود را از دره سیلیکون منتقل خواهد کرد – گفت : «جذب استعدادهای فناوری و سایبری به کالیفرنیا به دلیل هزینه بالای زندگی و عدم تمایل بسیاری از کارکنان باتجربه و مسن به ریشه‌کن کردن خانواده‌ها، کاری بس دشوار است. در عین حال، نوآوری‌های زیادی در آزمایشگاه‌های دولتی با پتانسیل بالا برای تجاری کردن وجود دارد.»

وی افزود: «ما همیشه این دیدگاه را داشته‌ایم، و سپس با مارک وِلِر، کوین پلانک و اعضای تیم – که فرصت را در پورت کاوینگتون داشته و این دیدگاه را به اشتراک گذاشتند – ملاقات کردیم؛ ما یک شریک توسعه پیدا کردیم که به ما اجازه جابه‌جایی از دره سیلیکون و انتقال به مریلند را می‌دهد. ما در پورت کاوینگتون، یک ایالت تمیز داریم. مریلند، جامع‌ترین و بزرگ‌ترین منبع استعدادهای مهندسی امنیت سایبری کشور است. در حالی که اقلیم درست و تجارت دولتی برای کسب و کار و سرمایه‌گذارانش جذاب‌تر شده است و به کاهش هزینه‌های کسب و کار کمک می‌کند.»

شهردار بالتیمور در نشست توضیح داد که موقعیت سایت و حضور متمرکز مهندسان فارغ‌التحصیل از کالج‌ها و دانشگاه‌های محلی باعث می‌شود که این سایت برای ایجاد مرکز فناوری مناسب باشد. او بدون ارائه جزئیات، قول یک بیانیه بزرگ دیگر در مورد پورت واکینگتون را به زودی داد. 
 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.