about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گفته کارشناسان سایبری، بلاروس در کمپین سایبری علیه اعضای اروپای شرقی ناتو شرکت کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ به گفته محققان امنیت سایبری شواهدی کشف شده که نشان می‌دهد بلاروس از سال 2016 در یک کمپین هک ترکیبی و اطلاعات غلط علیه اعضای ناتو در اروپای شرقی شرکت داشته که هدف آن ایجاد اختلاف در اتحاد نظامی، سرقت اطلاعات محرمانه و جاسوسی از مخالفان بوده است.

به نظر می‌رسد که طبق گزارش «Mandiant»، شرکت امنیت سایبری برجسته آمریکایی، اولین باری است که بلاروس در کمپین معروف به «Ghostwriter» مقصر شناخته می‌شود. اعضای اتحادیه اروپا اعلام کردند که مشکوک به دخالت روسیه، متحد نزدیک بلاروس هستند و لهستان مستقیماً مسکو را به هک ایمیل‌های مقامات دولتی و افشای آنلاین آنها متهم کرد.

با وجود ادعای Mandiant مبنی بر شواهد پزشکی از دخالت بلاروس در این هک، که اهداف آن قانون‌گذاران آلمانی را نیز شامل می‌شدند، اما این شرکت امنیت سایبری گفت که هیچ مدرک مستقیمی دال بر مشارکت روسیه ندارد، اگرچه این موضوع را رد نمی‌کند و نسبت دادن به عملیات‌های سایبری می‌تواند دشوار باشد.

دولت بلاروس هنوز در این خصوص واکنشی نشان نداده است. افسر مطبوعاتی در سفارت روسیه در واشنگتن نیز اظهارنظری در مورد ادعای دخالت روسیه در Ghostwriter نکرده است. مقامات روسی مرتباً اتهامات مربوط به دست داشتن در فعالیت‌های هک و اطلاعات غلط را تکذیب می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/13 - 16:28- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پروژه پهپادی در قطب جنوب

مدیرعامل سابق گوگل از پروژه پهپادهای قطب جنوب حمایت می‌کند.

همکاری
1404/07/13 - 13:33- هوش مصنوعي

همکاری ژاپن و شرکت اوپن اِی آی در بخش دولتی

ژاپن و شرکت اوپن اِی آی برای نوآوری هوش مصنوعی در بخش دولتی همکاری می‌کنند.

گسترش
1404/07/13 - 12:03- سایرفناوری ها

گسترش خدمات وب آمازون در ایالت تنسی

خدمات وب آمازون در حال گسترش مهارت‌های خود به اتحادیه فناوری مشاغل در ایالت تنسی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.