about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

آذربایجان در پروژه ظرفیت‌سازی امنیت سایبری کره جنوبی شرکت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الوین بالاجانوف (Elvin Baladjanov)، رئیس هیئت مدیره انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان (AKTA) در پروژه ظرفیت‌سازی امنیت سایبری (آذربایجان) که به‌وسیله آژانس همکاری‌های بین‌المللی کره (KOICA) اجرا می‌شود، شرکت کرد. به گزارش آذرنیوز به نقل از انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان، وی در 18 ژوئن امسال به کره جنوبی سفر کرده بود.

پروژه‌ای که به‌وسیله وزارت توسعه دیجیتال و حمل و نقل آذربایجان تحت برنامه «KOICA CIAT» ارائه و به عنوان برنده برنامه کمک مالی 2021-2023 اعلام شده، هیئتی متشکل از نمایندگان نهادها و سازمان های مربوطه جمهوری آذربایجان از کره جنوبی بازدید کردند. در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه امنیت سایبری اطلاعاتی دریافت و از شهرهای مختلف بازدید کرد تا با عملکرد نهادها و سازمان‌های مختلف فعال در حوزه امنیت سایبری آشنا شود. همچنین مذاکراتی بین انجمن سازمان‌های امنیت سایبری آذربایجان و انجمن صنعت امنیت اطلاعات کره برای ایجاد همکاری انجام شد.

علاوه بر این، به عنوان بخشی از این برنامه، گروه‌هایی از نمایندگان نهادها و سازمان‌های ذیربط در جمهوری آذربایجان، پیش‌نویس‌های مختلف برنامه‌هایی را برای تقویت اکوسیستم امنیت سایبری کشورمان تهیه و مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در پایان این برنامه 2 هفته‌ای، بالاجانوف به نمایندگی از هیئت جمهوری آذربایجان، بر اهمیت تقویت همکاری با جمهوری کره جنوبی در زمینه امنیت سایبری و اهمیت اجرای پروژه‌های مشابه در آینده برای توسعه متقابل قابلیت‌های امنیت سایبری در این کشور تأکید کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1404/07/12 - 17:14- هوش مصنوعي

تنظیم قانون هوش مصنوعی توسط مکزیک در بخش دوبله

مکزیک، پیش‌نویس قانونی را برای تنظیم هوش مصنوعی در دوبله و انیمیشن تهیه می‌کند.

شبکه‌های
1404/07/12 - 16:48- آسیب پذیری

شبکه‌های کامپیوتری آمریکا آسیب‌پذیرتر می‌شوند

انقضای یک قانون کلیدی در آمریکا در مورد امنیت سایبری بر آسیب‌پذیری شبکه های کامپیوتری این کشور خواهد افزود.

آزمایش واتس‌اپ در مورد یک ویژگی جدید برای استفاده از نام کاربری برای حساب

واتس‌اپ در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد از نام کاربری برای حساب خود استفاده کنند.