about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

حساب های اعتباری مایکروسافت هدف حملات فیشینگ

این کمپین که بصورت یک ایمیل جعلی به کاربران مایکروسافت ارسال می شود، ادعا می کند که از طرف این شرکت ارسال شده و به کاربر هشدار می دهد که حساب ایمیل دارای حداکثر تعداد پیام های ارسالی و دریافتی است، بنابراین برای ادامه ارائه خدمات، می بایست لینک موجود در ایمیل را دنبال کرده و حساب خود را مجددا بازیابی نمایند.

با کلیک بر روی لینک مذکور، کاربران به یک صفحه فیشینگ از مایکروسافت هاتمیل منتقل شده و با وارد کردن اطلاعات ورودی خود، آنها را در اختیار کلاهبرداران قرار می دهند.

آگاهی از این خطر برای کاربران بسیار مهم می باشد چرا که اطلاعات کاربری بخشی از حساب های مایکروسافت می باشند که اجازه دسترسی به دیگر محصولات شرکت ردموند مانند Outlook.com، OneDrive، ویندوز تلفن و یا ایکس باکس را می دهد.

به کاربرانی که در این دام گرفتار شده اند، توصیه می شود فورا رمز عبور خود را تغییر دهند.

تازه ترین ها
بازتعریف
1404/03/28 - 14:21- آسیا

بازتعریف میدان نبرد در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی

در درگیری ایران و رژیم صهیونیستی، موشک‌ها، پهپادها و دکترین نظامی میدان نبرد را بازتعریف می‌کنند.

آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.