about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:حریم خصوصی کاربران در سکوهای داخلی خط قرمز ما است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یکی از پیام‌رسان های بومی گفت: حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربران در سکوهای داخلی خط قرمز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

حریم خصوصی کاربران خط قرمز وزارت ارتباطات

وی همچنین امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: بعد از اینکه اسکرین شات مربوط به پیام رسان داخلی منتشر شد برای بررسی بیشتر به سازمان فناوری اطلاعات ماموریت دادم تا بررسی شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه به مرد اطمینان می دهم که در همه پیام رسانهای داخلی حافظ امنیت و حریم خصوصی مردم هستیم، گفت: این موضوع خط قرمز ما است.

وی افزود: عکسی که منتشر شده بود مربوط به گزارش مردمی بود که به پیام رسان رسیده بود. در پیام رسان های خارجی هم در صورت دریافت گزارش مبنی بر انتشار محتوای غیرمجاز بررسی صورت می گیرد. این اقدامات برای پایش محتوای غیرمجاز در همه جای دنیا انجام می شود.

زارع پور با تاکید بر اینکه به هیچ وجه هویت افراد در این بررسیها در اختیار کسی قرار نگرفته است، گفت: احدی به اطلاعات خصوصی مردم دسترسی ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.