about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

حرکت هند به سمت استفاده از فناوری‌های نوین

هند طی اطلاعیه‌ای رسمی برنامه‌ریزی این کشور جهت تقویت امنیت سایبری و پیشرفت فناوری را اعلام کرد.


به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان و به نقل از وبگاه بانک اینفو سکوریتی (bank info security)؛ دهلی در گام جدید خود به‌منظور تقویت توان سایبری و توسعه فناوری‌های نوین هند، بودجه این حوزه را افزایش داده است.

بر اساس اخبار منتشرشده در روزهای اخیر، هند برنامه عملی تقویت زیرساخت‌های سایبری و فناورانه خود را آغاز کرده و درحال‌توسعه زیرساخت‌های حیاتی مربوط به این عرصه است.

وزیر مالی هند، آرون جیتلی (Arun Jaitely)، درباره بودجه سال 2018 اعلام کرد این کشور قرار است حرکتی روبه‌جلو در زمینه آمادگی‌های امنیت سایبری، استفاده از بلاک چین در بخش مالی، یادگیری ماشینی، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا انجام دهد. وی از اختصاص یک میلیارد و 536 میلیون و 500 هزار روپیه به این منظور، خبر داد. همچنین وزیر مالی هند به راه‌اندازی مأموریت فضای سایبری اشاره کرد اما جزییات آن را پنهان نگه داشت.

ناراندرا مودی، نخست‌وزیر هند، ماه گذشته نیز، در دهلی‌نو، میزبان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بود که به عقد چند توافقنامه‌ی دفاع سایبری و قرارداد توسعه زیرساخت‌های امنیتی، در هند، انجامید.
 

تازه ترین ها
تعدیل
1404/04/12 - 19:20- سایرفناوری ها

تعدیل نیرو در شرکت مایکروسافت

مایکروسافت در بحبوحه سرمایه‌گذاری‌های سنگین در حوزه هوش مصنوعی، حدود ۴ درصد از مشاغل خود را تعدیل می‌کند.

نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.