about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

شرکت سیسکو معتقد است که شرکت‌های فیلیپینی به سمت فناوری‌های مدرن امنیت سایبری گرایش پیدا کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت سیستم‌های سیسکو (Cisco Systems)، ابرشرکت چندملیتی فناوری آمریکایی، اعلام کرد که حدود 35 درصد از فناوری‌های سایبری مورد استفاده شرکت‌های فیلیپین منسوخ شده‌اند، اما اکثر آنها در حال حاضر شروع به نوسازی رویکردهای خود با سرمایه‌گذاری در راهبرد صفراعتماد (Zero-Trust) و معماری‌های پیشرفته سرویس دسترسی ایمن کرده‌اند.

سیسکو در یک بیانیه الکترونیکی گفت که 52 درصد (بیش از نیمی از پاسخ دهندگان فیلیپین)، زیرساخت‌های امنیت سایبری خود را به‌صورت یک مجموعه در نظر می‌گیرند.

این شرکت چند ملیتی آمریکایی از بیش از 5000 متخصص امنیت و حفظ حریم خصوصی در 27 بازار در سراسر جهان، از جمله بیش از 2000 متخصص از 13 بازار در منطقه آسیا و اقیانوسیه، نظرسنجی انجام داد.

در بیانیه شرکت آمده است :

«سازمان‌ها در محیط کاری خود با چالش‌های متعددی از جمله پیچیدگی در اتصال کاربران به برنامه‌های کاربردی و داده‌ها در سراسر پلتفرم‌های ابر چندگانه، سیاست‌های امنیتی ناسازگار در شبکه‌ها و مکان‌های مختلف، مشکل در تأیید هویت کاربران و دستگاه‌ها، نبود دید نهایی به زیرساخت‌های امنیتی و غیره مواجه می‌شوند.»

بسیاری از شرکت‌های فیلیپینی اکنون با سرمایه‌گذاری در رویکردها و فن‌آوری‌های مدرن امنیت سایبری به این مشکل می‌پردازند.

به گفته سیسکو، 90 درصد از پاسخ دهندگان در فیلیپین عنوان کردند که شرکت آنها در حال سرمایه‌گذاری در راهبرد اعتمادصفر است و 51 درصد گفته‌اند که سازمان‌هایشان پیشرفت‌های مداوم را با اتخاذ این فناوری به دست آورده‌اند؛ 39 درصد نیز اعلام کردند که برای اجرای این فناوری به مرحله تکامل رسیده‌اند.

علاوه بر این، 87 درصد از پاسخ دهندگان فیلیپینی اظهار داشتند که شرکت‌های آنها در در حال سرمایه‌گذاری در زمینه معماری پیشرفته سرویس دسترسی ایمن (Sase) است؛ 46 درصد آنها پیشرفت خوبی در جهت اتخاذ این فناوری داشته‌اند و 41 درصد نیز معتقدند که در زمینه اجرای آن به تکامل رسیده‌اند.

سیسکو، معماری پیشرفته سرویس دسترسی ایمن را به عنوان یک معماری تعریف می‌کند که ترکیبی از عملکردهای شبکه و امنیت در ابر برای دسترسی امن به برنامه‌های کاربردی در مکان‌های فعالیت کاربران است و اعتمادصفر به عنوان یک راهبرد امنیتی شامل تأیید هویت هر کاربر یا دستگاهی است که به شبکه سازمان برای کاهش خطرات امنیتی متصل می‌شود.

سازمان‌هایی که راهبرد صفراعتماد یا معماری‌های پیشرفته سرویس دسترسی ایمن را به طور کامل اجرا می‌کنند، به نظر می‌رسد عملیات‌های امنیتی قوی‌تری نسبت به اجراهای جدید دارند.

سیسکو توضیح داد که این 2 رویکرد به منظور ایجاد یک وضعیت امنیتی قوی برای شرکت‌ها در دنیای مدرن ابراول و کاربردمحور بسیار کلیدی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.