about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت موزیلا 197 افزونه مخرب را از مرورگر فایرفاکس حذف کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان موزیلا طی دو هفته گذشته 197 افزونه مخرب فایرفاکس را که برای اجرای کدهای مخرب، سرقت داده‌های کاربران و عملیات مبهم سازی (Obfuscation) جهت مخفی کردن سورس کد به کار گرفته می‌شدند را غیرفعال کردند. در حال حاضر این افزونه‌ها از پورتال افزونه‌های موزیلا (AMO) و مرورگر کاربرانی که آن‌ها را نصب‌کرده بودند، حذف‌شده‌اند. 

129 افزونه از این تعداد تنها به یک ارائه‌دهنده نرم‌افزار B2B به نام Ring 2 تعلق داشته که کدها را از سرورهای کنترل از راه دور بارگیری و اجرا می‌کردند. طبق قوانین موزیلا افزونه‌ها باید تمام کدها را داشته باشند و آن‌ها را از سروهای دور دانلود نکنند. 6 افزونه توسعه‌یافته توسط Tamo Junto Caixa و سه افزونه‌ دیگر به‌عنوان محصولات جعلی که نام آن‌ها ذکر نشده است، مسدود شدند.

بخشی از افزونه‌ها به دلیل جمع‌آوری غیرقانونی داده‌های کاربران غیرفعال شدند که از میان آن‌ها می‌توان بهWeatherPool and Your Social ،Pdfviewer – tools ،RoliTrade و Rolimons Plus اشاره کرد. 

موزیلا 30 افزونه که رفتارهای مخرب داشتند را نیز متوقف کرد. این شرکت فقط شناسه‌های افزونه را ذکر نموده و به نام آن‌ها اشاره‌ای نکرده است، چراکه توسعه‌دهندگان افزونه می‌توانند درخواست تجدیدنظر کرده و رفتار مخرب را حذف کنند. افزونه Add4Like.org که اطلاعات محرمانه کاربر یا توکن‌های وبسایت‌های شبکه اجتماعی را جمع‌آوری و به سایتی دیگر ارسال می‌کرد، به همین طریق پس از طی مراحل تجدیدنظر توسط خود توسعه‌دهندگان حذف‌شده است.  

افزونه FromDocToPDF به علت رفتاری مشکوک و بارگذاری محتوا از راه دور در برگه جدید فایرفاکس، افزونه Fake Youtube Downloader به دلیل تلاش برای نصب سایر بدافزارها در مرورگرهای کاربران و افزونه‌های EasySearch ،EasyZipTab ،FlixTab ،ConvertToPDF ،FlixTab Search به دلیل رهگیری و جمع‌آوری کلیدواژه‌های جستجوی کاربران غیرفعال شدند. در آخر، کارمندان بخش امنیت موزیلا 13 افزونه را که از تکنیک مبهم سازی استفاده می‌کردند را شناسایی و مسدود کردند. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.