about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

با دستور وزیر اقتصاد مقرر شد به‌زودی کارگروهی با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شود و با بررسی ابعاد موضوع، سازوکار حذف رجیستری از مبادی تعیین شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، با دستور وزیر اقتصاد مقرر شد به‌زودی کارگروهی با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شود و با بررسی ابعاد موضوع، سازوکار حذف رجیستری از مبادی تعیین شود.

پس از تصویب رویه واردات گوشی به صورت مسافری و ثبت در مبادی گمرک، همواره شکایات متعددی از سوی گمرک و مسافران پیرامون دشواری این روش و ازدحام ایجاد شده مطرح بوده است.

مهرداد ارونقی، معاون فنی گمرک ایران، در رابطه با بازدید امروز وزیر اقتصاد از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) مواردی را اذعان داشت که دستور اعمال تغییراتی در مورد فرایند رجیستری یکی از این موارد است.
وی با بیان اینکه وزیر اقتصاد در محل انجام فرایند رجیستری گوشی تلفن همراه مسافران ورودی حاضر شد و در جریان مسایل مربوطه قرار گرفت گفت که  مقرر شد ضمن هماهنگی با دستگاه‌های مربوطه، فرایند رجیستری به‌طور کامل از مبادی ورودی گمرک حذف و کاملاً غیرحضوری انجام شود.

معاون فنی گمرک ایران، با ابراز اینکه «در زمان حاضر هر مسافر می‌تواند همراه خود یک گوشی تلفن همراه بیاورد»، افزود:

بعد از اعمال تغییرات در فرایند رجیستری از سال گذشته تا کنون این‌گونه بود که مسافر به‌هنگام ورود و قبل از خروج از مبادی ورودی، باید اطلاعات اولیه تلفن همراه را ثبت می‌کرد که این از سوی گمرک و از طریق بارکدخوان در مدت زمان بسیار کوتاهی صورت می‌گرفت و مابقی فرایند، غیرحضوری بود، با این حال طی بررسی‌های صورت‌گرفته از سوی گمرک ایران به این نتیجه رسیدیم که موضوع در کارگروهی مطرح و با توجه به دستور وزیر اقتصاد بر حذف فرآیندهای زاید، همین فرایند نیز از مبادی ورودی حذف شود.

با اجرایی شدن این تصمیم، هر مسافر بعد از ورود به کشور بدون ارائه مشخصات در گمرک، مانند رویه قبلی، یک ماه فرصت دارد با ورود به سامانه نسبت به رجیستری اقدام کند

این مقام مسئول در گمرک ایران تأکید کرد که همچنان هر مسافر می‌تواند یک گوشی با خود بیاورد و با هر پاسپورت و کد ملی فقط یک گوشی رجیستر خواهد شد.

باید توجه داشت که فرایند رجیستری تلفن همراه از سال گذشته طی چند مرحله دستخوش تغییر شده است؛ به‌طوری که از نیمه مهرماه 1399، با تصمیم ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر دستگاه‌های مربوطه، انجام رجیستری گوشی باید در مبادی ورودی و به‌صورت حضوری انجام می‌شد.

بر این اساس در آذرماه معاون فنی گمرک ایران، در نامه‌ای به ستاد مبارزه با قاچاق کالا با ارائه گزارشی از شرایط موجود درخواست کرد که با توجه به تبعات رویه حضوری، اجرای طرح رجیستری گوشی موبایل، به‌صورت غیرحضوری و پس از انجام استعلامات سیستمی از واحد گذرنامه و در مکانی غیر از مبادی ورودی گمرک انجام شود که به‌دنبال آن مقرر شد از اول دی‌ سال گذشته رجیستری به‌صورت غیرحضوری انجام ولی ثبت اطلاعات و مشخصات گوشی تلفن همراه در بدو ورود انجام شود.

تازه ترین ها
نقض
1404/04/12 - 12:56- جرم سایبری

نقض سایبری شرکت مکس فایننشال هند

شرکت مکس فایننشال هند از تهدید سایبری در واحد بیمه عمر اکسیس مکس خود خبر داد.

سرقت
1404/04/12 - 12:34- جرم سایبری

سرقت اطلاعات پرداخت خریداران توسط هکرهای مرتبط با چین

محققان یک شبکه گسترده از وبسایت‌های جعلی فروشگاهی را کشف کرده‌اند که با تقلید از برندهای بزرگ جهانی، اطلاعات پرداخت کاربران اینترنتی را سرقت می‌کنند.

حمله
1404/04/12 - 12:23- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به یک خیریه آلمانی

سازمان خیریه آلمانی "دویچه ولت‌هانگرهیلفه" که هدف آن توسعه منابع غذایی پایدار در برخی از فقیرترین کشورهای جهان است، مورد حمله یک گروه باج‌افزاری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.