about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

حذف قابلیت مسدود کردن حساب ها در X

پلتفرم X قابلیت مسدود کردن حساب ها را حذف میکند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،ایلان ماسک در اقدام بحث برانگیز دیگری برای رسانه اجتماعی X که قبلاً با نام توییتر شناخته می شد، یک ویژگی محافظتی را که به کاربران اجازه میداد حساب های دیگران را مسدود کنند، حذف خواهد کرد.

قابلیت مسدودسازی در پلتفرم X به کاربران اجازه می‌داد که حساب‌های خاصی را مسدود و امکان تماس، مشاهده پست‌ها یا دنبال کردن آن‌ها را محدود کنند.

ماسک در پستی در این پلتفرم با اشاره به پیام های مستقیم گفت:

قابلیت مسدودسازی به جز پیام های مستقیم (DM)حذف خواهد شد.

ایلان ماسک همچنین گفت که قابلیت عملکرد بی‌صدا (Mute) را حذف خواهد کرد.

ایلان ماسک ،مالک پلتفرم X خود را طرفدار آزادی بیان میداند، اما برخی منتقدان گفته اند که رویکرد او غیرمسئولانه است. محققان از زمان روی کار آمدن او به افزایش نفرت پراکنی و محتوای ضدانحصار در این پلتفرم پی برده اند و برخی دولت ها این شرکت را متهم کرده اند که برای تعدیل محتوای خود به اندازه کافی تلاش نمیکند.

حذف یا محدود کردن ویژگی مسدود کردن ممکن است X را با دستورالعمل‌های فروشگاه‌های اپل و گوگل در تضاد قرار دهد.

اپل گفت برنامه‌هایی با قابلیت تولید محتوا توسط کاربر، باید توانایی مسدود کردن افراد سودجو را داشته باشند. بر اساس قوانین گوگل پلی هم برنامه‌ها باید یک سیستم درون برنامه‌ای برای مسدود کردن کاربران و محتوای تولیدشده توسط آن‌ها ارائه دهند.

لیندا یاکارینو، مدیر اجرایی X ، از اقدام ماسک دفاع کرد.

یاکارینو در پستی نوشت:

ایمنی کاربران ما در X اولویت شماره یک ما است و ما در حال ساخت گزینه ای بهتر از وضعیت فعلی مسدود کردن و بی‌صدا کردن هستیم.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.