about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

حذف حساب‌های جعلی فیس‌بوک در 4 کشور

فیس‌بوک، صدها صفحه، حساب و گروه را در پلتفرم‌هایش به دلیل رفتار غیرمجاز مرتبط با عملیات‌هایی در 4 کشور حذف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فیس‌بوک، صدها صفحه، حساب و گروه را در پلتفرم‌هایش به دلیل رفتار غیرمجاز مرتبط با عملیات‌هایی در اندونزی، امارات متحده عربی، مصر و نیجریه حذف کرد.

این عملیات در اندونزی شامل شبکه‌ای متشکل از 100 حساب جعلی در فیس‌بوک و اینستاگرام بود که مطالب را به زبان انگلیسی و اندونزیایی به طرفداری یا انتقاد از جنبش استقلال غربی پاپوا (Papua)، فعال در شرقی‌ترین منطقه پاپوآ در این کشور منتشر می‌کرد.

دیوید آگرانوویچ (David Agranovich)، رئیس جهانی مقابله با تهدید در فیس‌بوک در گتفگو با رویترز گفت:

این عملیات، شبکه صفحات طراحی شده بود که به عنوان رسانه‌های محلی و سازمان‌های طرفدار فعالیت می‌کردند. به دلیل افزایش تنش در پاپوا، تیم من حساب‌های جعلی در اندونزی را ردیابی می‌کند که باعث انتشار محتوا، خرید تبلیغات و تحریک مردم به سایت‌های دیگر و مؤسسه رسانه‌ای «InsightID» در اندونزی می‌شوند.

از اواخر ماه اوت 2019 در پاپوا، اعتراضات و ناآرامی‌های شدیدی شروع شده است که در ماه سپتامبر امسال بدترین نوع آن طی دهه‌ها با 33 کشته و تعدادی زخمی رخ داد. محققان به‌صورت مستقل در همان ماه درمورد افزایش حساب‌های جعلی فیس‌بوک و توییتر در پاپوا و انتشار پست‌های طرفداری از دولت هشدار دادند.

آگرانوویچ اعلام کرد که فیس‌بوک حساب‌های جعلی مربوط به 2 شبکه غیرمتصل دیگر را در خاورمیانه و آفریقا حذف کرده است که یکی از آنها در مصر قرار دارد اما با انتشار مطالبی در حمایت از امارات متحده عربی، عربستان سعودی و مصر و همچنین انتقاد از جنبش جدایی‌طلبانه قطر، ایران، ترکیه و یمن بقیه منطقه را هدف قرار داده است.

رئیس جهانی مقابله با تهدید در فیس‌بوک خاطرنشان کرد:

در این عملیات، از حساب‌های جعلی برای وانمود کردن به عنوان سازمان‌های رسانه محلی در آن کشورها و تقویت محتوای ارسال شده استفاده می‌شده است. فیس‌بوک به شواهدی مبنی بر خرید برخی صفحات با تغییر منظم مالکیت و پیوندهای عمیق با روزنامه مصری الفجر (El Fagr) – معروف به محتوای حسگرانه – دست یافت.

براساس بررسی‌های انجام شده، فیس‌بوک با حذف صفحات رسمی رسانه الفجر از پلتفرم‌های خود گفت که شبکه سوم مرتبط با 3 شرکت بازاریابی در امارات، مصر و نیجریه شامل حساب‌های جعلی برای انتشار محتوا درخصوص موضوعاتی مانند : فعالیت امارات در یمن و توافق هسته‌ای ایران شناسایی شده است.

این غول رسانه اجتماعی همچنین اخیراً به دلیل کندی توسعه ابزار برای مقابله با عملیات‌های تبلیغاتی و محتوای افراطی مورد انتقاد قرار گرفته است. فیس‌بوک اوایل سال جاری، حساب‌های کاربرانی در عراق، اوکراین، چین، روسیه، عربستان سعودی، ایران، تایلند، هندوراس و اسرائیل را حذف کرد.

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.