about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مؤسسه بانکی آمریکایی ولز فارگو، نصب برنامه تیک‌تاک را روی تلفن‌های کارمندانش ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ولز فارگو (Wells Fargo)، مؤسسه بانکی آمریکایی با ارسال بیانیه‌ای به کارمندانش از آنها خواست تا سریعاً برنامه تیک‌تاک را از دستگاه‌های شرکت حذف کنند.

سخنگوی این مؤسسه مالی ضمن تأیید ممنوعیت به دلیل نگرانی درباره شیوه‌های حریم خصوصی تیک‌تاک، گفت :

«ما فهمیدیم که تعداد اندکی از کارمندان ولز فارگو روی دستگاه‎های خود در شرکت برنامه تیک‌تاک را نصب کرده‌اند. با توجه به حریم خصوصی و کنترل‌های امنیتی و شیوه‌های تیک‌تاک، و از آنجا که دستگاه‌های موجود در شرکت فقط باید برای موارد تجاری مورد استفاده قرار گیرند، ما از دسته از کارمندان خواستیم تا برنامه را از سوی دستگاه‌های خود حذف کنند.»

نیویورک تایمز نیز در گزارشی جداگانه مدعی شد که آمازون از کارمندان خود خواسته این برنامه شبکه اجتماعی را از دستگاه‌های خود حذف کنند زیرا می‌تواند به ایمیل شرکت دسترسی پیدا کند. طبق این گزارش، کارمندان هشدار مبنی بر حذف برنامه برای دسترسی به ایمیلشان را دریافت کرده‎اند. با این حال، سخنگوی آمازون در گفتگو با وبگاه تخصصی «Engadget» اعلام کرد که این ایمیل برای برخی از کارمندانش «به اشتباه» ارسال شده و هیچ تغییری در خط مشی فعلی شرکت برای برنامه تیک‌تاک وجود ندارد.

برنامه همگام‌سازی لب به دلیل نگرانی‌های مطرح شده در مورد «Bytedance»، شرکت مادر واقع در پکن، تحت نظارت دقیق است. مقامات آمریکایی مدعی شدند که نگران اشتراک اطلاعات از سوی Bytedance با دولت چین طبق قوانین این کشور هستند. در هند، مقامات دولتی کاربرد این برنامه را به‌طور کامل ممنوع اعلام کردند. تیک‌تاک هرگونه ادعا مبنی بر اشتراک اطلاعات کاربر با دولت چین، حتی پس از خروج از هنگ‌کنگ به دلیل قوانین امنیتی جدید پکن برای تقویت نظارت در منطقه، را تکذیب کرد.

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت استفاده کودکان زیر ۱۵ سال دانمارکی از شبکه‌های اجتماعی

دولت دانمارک اعلام کرد استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال ممنوع خواهد شد، هرچند والدین می‌توانند اجازه دهند نوجوانان ۱۳ سال به بالا به برخی از این پلتفرم‌ها دسترسی داشته باشند.

بلاک‌چین،
1404/08/18 - 16:42- سایرفناوری ها

بلاک‌چین، فرصتی طلایی برای بازسازی الگوهای کسب‌وکارهای منسوخ و ناکارآمد

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، در نخستین کنفرانس بین‌المللی دی‌بلاک گفت: بلاک‌چین، فرصتی طلایی برای بازسازی الگوهای کسب‌وکارهای منسوخ و ناکارآمد است.

اجرای
1404/08/18 - 16:39- اینترنت اشیاء

اجرای پارکینگ هوشمند شهری با فناوری بومی

در راستای حمایت از فناوری‌های بومی و توسعه زیرساخت‌های هوشمند شهری، جمعی از مدیران و کارشناسان ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان هوافضا از پارکینگ هوشمند پازلی کشور بازدید کردند.