about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

حذف تلگرام ایکس از پلی استور گوگل

ماه قبل تلگرام نسخه ای سبک تر و روان تر از برنامه تلگرام موسوم به تلگرام ایکس را عرضه کرد، ولی این برنامه از فروشگاه پلی استور گوگل حذف شده است.


به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ هنوز مشخص نیست گوگل به چه علت برنامه یادشده را از پلی استور حذف کرده، اما نسخه ای ای او اس هنوز از طریق اپ استور اپل در دسترس است.
تلگرام هنوز در این زمینه بیانیه یا توضیحی منتشر نکرده است. البته بارگذاری این برنام هنوز از دیگر منابع موجود در اینترنت ممکن است.
برخی کارشناسان معتقدند مشکلات امنیتی تلگرام ایکس علت حذف آن از پلی استور گوگل است. گفتنی است با وجود تمامی قابلیت‌های کاربردی جدیدی که به تلگرام X افزوده شده، اما تغییر ظاهر یا تم تنها از طریق سه تمی که از پیش تعیین شده، قابل انجام است. بنابراین شما نمی‌توانید از فایل‌های تم ساخته شده برای تلگرام در این اپ استفاده کنید و همچنین بخشی هم برای ویرایش دستی تم برنامه در منوهای مختلف وجود ندارد.
در تلگرام X بخش افزودن چند حساب کاربری به برنامه وجود نداشته و شما نمی‌توانید از این ویژگی در این برنامه استفاده کنید. بنابراین اگر از کاربرانی هستید که چندین حساب کاربری در تلگرام دارید، بهتر است فعلا سراغ تلگرام ایکس نروید.
 

تازه ترین ها
افزایش
1404/04/21 - 12:20- آمریکا

افزایش 133 درصدی فعالیت هکرهای ایرانی علیه ایالات متحده

شبکه‌های نوزومی اعلام کرد که حملات سایبری ایران علیه ایالات متحده با افزایش ۱۳۳ درصدی همراه بوده و بخش حمل و نقل و تولید بیشترین آسیب را دیدند.

مشارکت
1404/04/21 - 11:57- اروپا

مشارکت امارات با هلند و بلژیک در حوزه فناوری‌های پیشرفته

هیئت اماراتی برای بررسی فرصت‌های همکاری در تحقیق و توسعه، فناوری‌های حیاتی، نوظهور و پیشرفته از هلند و بلژیک بازدید کرد.

مدیریت
1404/04/21 - 11:50- اروپا

مدیریت شنودهای اطلاعاتی در اسپانیا به کمک هوآوی

دولت اسپانیا قراردادهایی را با هوآوی برای مدیریت و ذخیره شنودهای آژانس اطلاعاتی منعقد کرد.