about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

رئیس سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه از حذف بیش از 117 هزار محتوای جعلی خبر داد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در جلسه شورای عمومی سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه در 26 مه که پیرامون مقررات قانونی فعالیت وبلاگ نویسان با مخاطب بیش از 100 هزار نفر برگزار شد، رئیس سازمان آندرِی لیپوف از حملات رایانه‌ای به کاربران روس از نخستین ساعات آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین خبر داد. 

لیپوف اظهار داشت در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها، شبکه‌های تبلیغاتی، محتوا و حجم نمایش‌های تبلیغاتی ملی‌گرایانه اوکراین بسیار گسترده بوده و متن‌ها، فیلم‌ها، عکس‌ها از قبل ایجادشده بودند و غرب میلیاردها روبل برای آن‌ها هزینه کرده است. 

این مقام دولتی اعلام کرد:

ما از پایان ماه فوریه بیش از 117 هزار محتوای فیک در مورد ماهیت درگیری، اقدامات و تلفات نیروهای مسلح، 38 هزار فراخوان اعتراضات و 1177 منبع تبلیغات ناسیونالیستی اوکراین با بیش از 202 میلیون کاربر را شناسایی و حذف کرده‌ایم.

لیپوف افزود روسکوم نادزور در تدوین لایحه‌ای که تشدید مجازات نقض قانون داده‌های شخصی را مدنظر قرار داده مشارکت داشته است. این لایحه جریمه‌ها و مجازات سنگینی را علیه افرادی که اقدام به فروش داده‌های شخصی می‌کنند تعیین کرده است.  

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.