about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

حذف اکانت کارکنان شرکت NSO توسط فیس‌بوک

فیس‌بوک به دنبال سوءاستفاده شرکت NSO از آسیب‌پذیری واتساپ، اقدام به حذف اکانت‌های کارکنان آن کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی شرکت فیس‌بوک علیه شرکت اسرائیلی اِن‌اِس‌او (NSO) که در حوزه توسعه و فروش ابزارهای جاسوسی و به‌اصطلاح «بدافزار قانونی» فعالیت می‌کند، دادخواستی ارائه داد. گفته می‌شود یک آسیب‌پذیری روز صفر در پیام‌رسان واتساپ به ان‌اس‌او فروخته‌شده و این شرکت از آن جهت نصب جاسوس‌افزار پگاسوس (Pegasus) روی موبایل‌های اهداف خود سوءاستفاده و اقدام به حمله و جاسوسی سایبری علیه دیپلمات‌ها، روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق بشر و مخالفان سیاسی کرده است، اگرچه این آسیب‌پذیری در آخرین به‌روزرسانی واتساپ اصلاح‌شده و همه کاربران می‌بایست نسخه مورداستفاده‌شان را بر اساس آخرین نسخه موجود در فروشگاه‌های گوگل پلی و اپ‌استور به‌روزرسانی کنند. بر اساس گزارشات دادگاه، علیه بیش از 1400 کاربر در بحرین، امارات متحده عربی و مکزیک حدود 11 مورد حمله سایبری انجام شده است.

طبق دادخواست مطرح‌شده علیه ان‌اس‌او، هیچ یک از کارکنان ان‌اس‌او حق دسترسی یا تلاش برای دسترسی به خدمات، پلتفرم‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای واتساپ و فیس‌بوک را ندارند. با این حال فیس‌بوک در اقدامی تازه اقدام به حذف و بستن اکانت کلیه افراد وابسته به ان‌اس‌او کرده و منتظر تصمیم دادگاه نمانده است. کاربران برخی فروم‌های اسرائیل و نیز لینکدین به این اقدام فیس‌بوک اعتراض کرده و گفته‌اند حساب 98 درصد از کارکنان این شرکت حذف و مسدود شده و حتی اکانت افرادی نیز که ارتباطی به این شرکت ندارند نیز مسدود شده است. پیامی که یکی از کارکنان این شرکت در اینستاگرام دریافت کرده به شرح زیر است:

«حساب شما به دلیل نقض قوانین ما حذف‌شده است. شما نمی‌توانید وارد این حساب شوید و هیچ‌کس دیگری نمی‌تواند آن را مشاهده کند. ما نمی‌توانیم حساب‌هایی را که به دلیل چنین تخلفاتی حذف‌شده‌اند، احیا کنیم.» 

 

Paragraphs

گای برنر (Guy Brenner)، رئیس تربیت کادر شرکت ان‌اس‌او، گفت: «دیروز پروفایل‌های شخصی من در فیس‌بوک و اینستاگرام توسط بزرگ‌ترین ناقض حریم خصوصی در تاریخ بشر به نام فیس‌بوک، مسدود شد. چرا؟ چون من در شرکتی به نام NSO کار می‌کنم و طبق ادعای آن‌ها، آسیب‌پذیری‌های موجود در واتساپ را شناسایی و به‌منظور پیشگیری از وقوع 11 سپتامبر بعدی، ابزارهای پیشرفته‌ای در اختیار سرویس‌های جاسوسی و دولت‌ها قرار داده‌ام.»

نمایندگان فیس‌بوک با انتشار گزارشی اعلام کردند افرادی که حساب کاربری آنها مسدود شده چنانچه شکایت کنند ممکن است حساب‌هایشان احیا گردد. 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.