about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

این ویژگی فعلاً فقط برای نسخه اندروید Gmail ارائه شده است و طی ماه‌های آینده در دسترس نسخه‌های iOS و وب نیز قرار می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اکنون در پایین هر ایمیل، دکمه‌ای تحت عنوان «افزودن واکنش ایموجی» اضافه شده است که از طریق آن می‌توانید ایموجی موردنظر خود را برای ثبت واکنش انتخاب کنید. همچنین برای ایمیل‌های گروهی نیز می‌توان از این قابلیت استفاده کرد، اما همانطور که گوگل توضیح می‌دهد، در ایمیل‌هایی با بیش از 20 گیرنده نمی‌توان از ایموجی‌های واکنش استفاده کرد. علاوه‌براین، حساب‌های مدرسه یا کسب‌و‌کار نیز به این قابلیت مجهز نخواهند شد.

ثبت واکنش با ایموجی در جیمیل

درست مانند برنامه‌های پیام‌رسانی مانند تلگرام که از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند، گوگل نیز ابتدا ایموجی‌های پیش‌فرض محدودی را برای ثبت واکنش به شما ارائه خواهد کرد و با ضربه‌زدن روی دکمه به‌علاوه می‌توانید موارد دلخواه خود را به آن اضافه کنید. همچنین تمام واکنش‌هایی که برای یک ایمیل ثبت شده است، در پایین آن قابل مشاهده خواهند بود و با نگه‌داشتن انگشت خود روی هر کدام، متوجه می‌شوید که چه کسی آن‌ها را ثبت کرده است. همچنین با ضربه‌زدن روی آن‌ها، واکنش شما نیز ثبت خواهد شد.

نکته قابل اشاره دیگر این‌که اگر از حساب جیمیل خود با یک سرویس گیرنده ایمیل شخص ثالث استفاده می‌کنید، هر یک از واکنش‌های ثبت‌شده به‌عنوان یک ایمیل جداگانه برای شما نمایش داده خواهد شد. برای نسخه‌های قدیمی اپلیکیشن Gmail نیز ظاهراً این موضوع صادق است.

همان‌طور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، این قابلیت در حال حاضر فقط برای نسخه اندروید Gmail ارائه شده است، اما اگر با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شود، احتمالاً خیلی سریع در دسترس نسخه‌های iOS و وب نیز قرار خواهد گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.