about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

هولدینگ بین‌المللی جیلی (Geely) با سرمایه‌گذاری عظیم مالی در یک کارخانه‌ی تولید ماهواره‌های با ارتفاع کم، دنیای خودروهای خودران را متحول خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبر باننام هولدینگ بین‌المللی جیلی (Geely) زمانی‌که در شرکت‌هایی نظیر دایملر، ولوو و پروتون سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی انجام داد سر زبان‌ها افتاد و نویدبخش پیشرفت‌های اساسی در صنعت خودروسازی چین شد. این خودروساز چینی با فروش ۲/۱۸ میلیون دستگاه خودرو در سال گذشته و سرمایه‌گذاری در استفاده از فناوری خودران در محصولات خود، علاقه و جاه‌طلبی خود را برای تبدیل شدن به یک خودروساز پیشرو در این زمینه به اثبات رسانده است. جیلی پابه‌پای غول‌هایی نظیر تویوتا و تسلا در دنیای خودروهای خودران گام برمی‌دارد و حالا می‌خواهد با یک سرمایه‌گذاری ۳۲۶ میلیون دلاری فصل جدیدی را در بهبود فناوری خودران آغاز کند.

در سال ۲۰۱۸ میلادی بازوی فناوری هولدینگ جیلی با تأسیس شرکتی با نام جی‌اسپیس (Geespace) به‌طور رسمی علاقه‌ی خود برای تحقیق در زمینه‌ی ماهواره‌ها و تولید ماهواره‌های با ارتفاع کم را آشکار کرد. هولدینگ جیلی به تازگی اعلام کرده که قصد دارد طی یک سرمایه‌گذاری ۳۲۶ میلیون دلاری در کارخانه‌ی Geespace تا اواخر سال جاری میلادی ماهواره‌های با ارتفاع کم جهت بهره‌برداری در فناوری خودران تولید کند. براساس اعلام جیلی، در حال حاضر ۳۰۰ متخصص در جی‌اسپیس مشغول کارند و تا سال ۲۰۲۵ میلادی سالانه ۵۰۰ ماهواره توسط این شرکت تولید خواهد شد.

کاربرد این ماهواره‌ها در فناوری خودران خودروها بسیار چشمگیر و حیاتی خواهد بود به‌طوری‌که فراهم نمودن اینترنت پرسرعت برای خودروها، سیستم ناوبری با دقت بالا، پردازش ابری و فراهم نمودن اتصال سریع برای در دسترس قرار گرفتن به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری تنها بخشی از اهداف این پروژه است. فعالیت‌های جیلی تنها محدود به توسعه‌ی فناوری‌های جدید نیست، این شرکت هفته‌ی گذشته فروش جدیدترین خودروی خود با نام آیکون (Icon) را آغاز کرده است که به سیستم‌های هوشمند مورد استفاده در فناوری خودران مجهز شده است.

منبع:

تازه ترین ها
انعطاف‌پذیری
1404/06/27 - 12:50- آسیا

انعطاف‌پذیری چین در مقابل گوگل

چین در حال پایان‌دادن به تحقیقات ضد انحصار در مورد گوگل است.

رشد
1404/06/27 - 08:18- آسیا

رشد 19 درصدی بخش امنیت سایبری عربستان

بخش امنیت سایبری عربستان سعودی با ۱۹ درصد رشد به ۴.۹ میلیارد دلار سهام در تولید ناخالص داخلی رسید.

هشدار
1404/06/27 - 08:11- آسیا

هشدار پلیس ابوظبی در مورد پیام‌های جعلی

پلیس ابوظبی با همکاری شورای امنیت سایبری امارات به ساکنان این کشور در مورد پیام‌های جعلی هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.