about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

جک دورسی موسس توییتر یکی از منتقدان اصلی اکوسیستم Web 3.0 بوده و حال قصد دارد web 5 را برای حل اشتباهات آن عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ موسس توییتر را باید یکی از منتقدان سرسخت Web 3.0 دانست. او حال تلاش دارد تا رقیبی برای این پلتفرم به نام Web 5 معرفی نماید.
بر اساس گزارش‌ها، اکوسیستم Web 5 تلاش دارد تا Web 3.0 را روی شبکه بلاک‌چین بیت کوین تولید نماید. بلاک‌چین بیت کوین غیر متمرکزترین شبکه به شمار می‌آید و این می‌تواند دلیل خوبی برای ساخت web 5 بر اساس آن باشد.

Web 5 با مالکیت داده و هویت کاربران کار خواهد کرد. در اکوسیستم Web 2 شرکت‌های بزرگ داده‌های کاربران را در اختیار دارند و قوانین حفاظت از داده نیز نتوانسته‌اند در مقابل این وضعیت چندان موفق عمل نمایند.

Web 5 قصد دارد این مشکل را با ارائه نسخه‌ای فوق غیر متمرکز از وب حل کند و کنترل داده را به کاربران بدهد.

البته Web 3.0 نیز قول ارائه چنین قابلیت‌های را داده بود. Web 3.0 پروتکل‌های حافظه و هویتی را شامل می‌شود و این در حالی است که Web 5.0 این پروتکل‌ها را اساس کار خود قرار داده است. این یعنی کاربران تجربه غیر متمرکز بهتری خواهند داشت.

از مفاهیم کلیدی Web 5 می‌توان به هویت‌ بخش‌های غیر متمرکز (DDIS)، نودهای وب غیر متمرکز (DWNS) و اپلیکیشن‌های غیر متمرکز وب اشاره کرد.

DDIS به کاربران اجازه می‌دهد هویت دیجیتال خود را کنترل کنند. دیگر مفاهیم نیز امکان انتقال داده‌های رمزنگاری شده بیشتری را برای کاربران فراهم می‌آورند. 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.