about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای مقابله با چین و روسیه خواستار وضع قوانین جدید در حوزه فناوری و سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن روز جمعه 19 فوریه 2021 طی ادعایی از آمریکا و سایر ملت‌های دموکراتیک درخواست کرد در مورد مسائل فناوری و امنیت سایبری «قوانین راه» تعریف کنند، به‌ویژه به‌عنوان بخشی از تلاش‌ها برای مقابله با چین و روسیه.
بایدن در بخشی از صحبت‌های خود در اجلاس امنیتی مونیخ که به‌صورت مجازی در کاخ سفید برگزار شد گفت:


«ما باید قوانینی را وضع کنیم که پیشرفت فناوری و هنجارهای رفتاری در فضای سایبری، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی را کنترل کند و از آن‌ها در راستای منافع مردم استفاده شود نه به ضرر آن‌ها.»

 


بایدن ضمن تمرکز بر مقابله با چین در مسائل این‌چنینی، به‌طور ویژه خواستار شفافیت بیشتر در خصوص افراد و گروه‌هایی شد که پشت سر شرکت‌های بزرگ چینی قرار دارند.
آمریکا پیش‌ازاین ضمن اتهام زنی علیه شرکت‌های فناوری چینی نظیر تیک‌تاک و هوآوی مدعی شده بود این شرکت‌ها اطلاعات آمریکایی‌ها را در اختیار دولت چین قرار می‌دهند.
بایدن در ادامه صحبت‌های خود مدعی شد:


«شرکت‌های آمریکایی و اروپایی برای جلوگیری از فساد و اقدامات انحصاری ملزم به افشای عمومی ساختارهای حاکمیت شرکتی و پیروی از قوانین خاصی هستند که شرکت‌های چینی نیز باید این استانداردها را رعایت کنند.»


بایدن روسیه را هم بی‌نصیب نگذاشت و ضمن اتهام زنی علیه این کشور مدعی شد:


«تعیین هنجارها در فضای سایبری برای ایستادگی در برابر تجاوزهای روسیه ضروری است. همچنین این اقدام ما را قادر خواهد ساخت تا تهدیدات ناشی از جانب روسیه را شناسایی کنیم. کرملین با حمله به دموکراسی ما و ایجاد فساد سعی دارد سیستم حکمرانی ما را تضعیف کند... به همین دلیل رسیدگی به اقدامات روسیه و عملیات هکری این کشور در شبکه‌های رایانه‌ای آمریکا، اروپا و دنیا برای محافظت از امنیت جمعی ما حیاتی شده است.»


به گفته یکی از مقامات ارشد کاخ سفید، بایدن به‌زودی و پس از تکمیل بررسی حادثه سولار ویندز، اقدامات اجرایی برای رفع شکاف‌ها در امنیت سایبری فدرال آمریکا را انجام خواهد داد.
بایدن در ادامه ادعاهای خود تأکید کرد:


«چالش‌های با روسیه ممکن است با چالش‌های چین متفاوت باشند؛ اما به همان اندازه واقعی هستند. ما خواستار آینده‌ای هستیم که در آن‌همه ملت‌ها بتوانند بدون تهدید به خشونت و اجبار و آزادانه راه خود را تعیین کنند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.

برخورد یکسان با سکوهای بومی و تروریستی در دی‌ماه 1404

بحران دی‌ماه 1404، نمایانگر یک نقص اساسی در رویکرد کشور به امنیت سایبری و توسعه فضای مجازی بود.

ماجرای هک شدن اینستاگرام / اطلاعات ۱۷.۵ میلیون کاربر لو رفته است؟

در زمانی که کاربران ایرانی به اینترنت جهانی دسترسی نداشتند، خبری مبنی‌بر هک اینستاگرام در رسانه‌های جهان منتشر شد.