about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

جولان هکرها در دوران شیوع کرونا

شرکت «ESET» اعلام کرد هکرها با سوءاستفاده از شرایط دورکاری کارکنان به بهانه‌های مختلف آن‌ها را فریب می‌دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری ای‌ست (ESET) در گزارشی تازه اعلام کردند در شرایطی که همه مردم جهان تلاش می‌کنند خود را در برابر ویروس کرونا ایمن نگه‌دارند، هکرها با سوءاستفاده از شرایط دورکاری کارکنان به بهانه‌های مختلف آن‌ها را فریب داده و اطلاعاتشان را سرقت می‌کنند.

کارشناسان این شرکت، در ماه می 2020 یک نظرسنجی در خصوص وضعیت زیرساخت‌های آی‌تی استارتاپ‌ها و صاحبان مشاغل کوچک در شرایط همه‌گیری کرونا ویروس و دورکاری کارکنان در روسیه انجام داده و به این نتیجه رسیدند که 33% از آن‌ها در برابر انواعی تهدیدات سایبری متضرر شده‌اند. 

 این نظرسنجی که با شرکت 200 استارتاپ و صاحب کسب و کار کوچک انجام‌شد نشان داد که یکی از رایج‌ترین تهدیدات در شرایط دورکاری پیام‌های اسپم بوده که 36 درصد از کاربران را متضرر ساخته است. تروجان‌های بانکی 21 درصد از کاربران و حملات فیشینگ 13% و باج افزارهای رمزنگار 12 درصد از کاربران را متضرر ساخته‌اند.

بنا برگزارش این شرکت، در شرایط دورکاری کارکنان از هر سه فرد شاغل در کسب‌وکارهای كوچك، یک نفر در برابر تهدیدات سایبری آسیب‌دیده است.

کارشناسان ای‌ست با بررسی مشکلات زیرساخت‌های آی‌تی اعلام کردند 67 درصد از کاربران از فناوری‌های قدیمی استفاده کرده و 31 درصد نرم‌افزارها و سیستم‌عامل‌های خود را به‌روزرسانی نکرده‌اند. 

طبق گزارش این شرکت، 26 درصد از کاربران برای حفاظت از اطلاعات خود از آنتی‌ویروس و 40 درصد وی‌پی‌ان و 17 درصد از احراز هویت دوعاملی استفاده می‌کنند.  

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/10/08 - 23:40- اروپا

تصویب پروژه‌های راهبردی سایبری در مولداوی برای تقویت امنیت دیجیتال

دولت مولداوی با تصویب مجموعه‌ای از تصمیمات راهبردی، برنامه‌ای جامع برای ارتقای امنیت سایبری، حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی و افزایش تاب‌آوری دیجیتال در سطح ملی به اجرا گذاشت.

حمله
1404/10/08 - 23:36- جرم سایبری

حمله سایبری به یکی از مونتاژکاران اپل در چین

یکی از شرکت‌های چینی همکار اپل در حوزه مونتاژ، در ماه دسامبر هدف یک حمله سایبری پیشرفته قرار گرفته که ممکن است به افشای اطلاعات حساس خطوط تولید منجر شده باشد.

کشف
1404/10/08 - 23:30- جرم سایبری

کشف ابعاد تازه از نشت داده در کوپانگ کره‌جنوبی

شرکت کوپانگ، بزرگ‌ترین خرده‌فروش آنلاین کره‌جنوبی، اعلام کرد در جریان تحقیق درباره نشت داده داخلی، لپ‌تاپ خردشده‌ای را که عامل افشا برای از بین بردن شواهد به رودخانه انداخته بود، بازیابی کرده است.