about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

تلگرام در سال 2021 پیام رسان اصلی فروشندگان غیرقانونی بوده است. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ محققان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) گردش مالی بازار غیرقانونی الکل در اینترنت را در سال 2021، 2.75 میلیارد روبل برآورد کردند که 266 میلیون روبل بیشتر از سال 2020 است. 

محققان این شرکت اعلام کردند: 

در پایان سال، شرکت گروپ ‌آی‌بی گردش مالی بازار سایه فروش الکل در اینترنت را در سال 2021، 2.75 میلیارد روبل برآورد کرد. این میزان 266 میلیون روبل بیشتر از سال قبل است. درمجموع، کارشناسان حفاظت در برابر ریسک دیجیتال گروپ آی‌بی حدود 3000 منبع آنلاین - سایت‌ها، کانال‌های پیام‌رسان‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی را که با دور زدن قانون اقدام به تجارت الکل می‌کنند، شناسایی کرده است. تلگرام به پیام‌رسان اصلی الکل تبدیل‌شده است - تعداد کانال‌هایی که اقدام به فروش مشروبات الکلی می‌کنند در طول سال 2.5 برابر افزایش‌یافته است. فروشندگان غیرقانونی در آستانه سال نو از ربات‌ها زیاد استفاده کرده‌اند. 

بر طبق گزارش گروپ آی‌بی، با میانگین بازدید یک وب‌سایت فروش الکل 1965 کاربر و هزینه متوسط یک خرید 1557 روبل، 1.7 هزار فروشگاه آنلاین حدود 624 میلیون درآمد کسب کرده است. 

در سال 2021، گردش مالی فروش الکل در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها با مخاطب 82.4 میلیون کاربر بالغ‌بر 1.9 میلیارد روبل بوده است. شمار جستجوها در موتور جستجوی یاندکس «خرید الکل با تحویل» از ژانویه تا نوامبر 2021، 108 هزار مورد و دو برابر بیشتر از سال گذشته بوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.