about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان سمنان با حضور مجازی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه به بهره‌برداری رسید.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان سمنان با حضور مجازی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه به بهره‌برداری رسید. این چهارمین پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور است و وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه آن اعلام کرد که دولت گام‌های اولیه برای ایجاد شرکت‌های یونیکورن در ایران را برداشته است. او همچنین اعلام کرد سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی کشور از ۱.۷ درصد در سال ۱۳۹۲، به ۶.۴ درصد در سال ۹۹ رسیده است. به گفته وزیر ارتباطات این سهم تا پایان سال ۱۴۰۰ بیشتر هم خواهد شد و به ۷.۲ درصد خواهد رسید.

«محمد جواد آذری جهرمی» که به صورت آنلاین در مراسم افتتاحیه این پارک فناوری شرکت کرده بود اعلام کرد از ابتدای سال ۹۸ تا پایان سال ۹۹ به طور کلی ۲۳۴ میلیارد تومان در سمنان برای پوشش ارتباطی هزینه شده است. جهرمی در این مراسم همچنین به وعده داشتن یونیکورن در پایان کار او به عنوان وزیر ارتباطات اشاره کرد و تاکید کرد که آنها قصد داشتند ۵ یونیکورن در ایران داشته باشیم و در کنار این غول‌های بازار کسب و کار فضای مجازی، ده‌ها هزار کسب و کار نیز فعالیت کند.

او با اعلام اینکه تحقق این مهم نیازمند رشد و توسعه زیرساخت در کشور بود اعلام کرد که حالا این زیرساخت‌ها به قدر کافی رشد کرده به طوری که ۹۸.۵ درصد جامعه روستایی به اینترنت دسترسی دارند و بازار لازم ایجاد شده است. جهرمی باور دارد این وزارتخانه گام‌های لازم برای شکل گیری یونیکورن‌ها را در اکوسیستم استارتاپی کشور برداشته است. ایجاد پارک‌های فناوری و توسعه بستر ارتباطاتی گام‌هایی بوده که از نظر جهرمی برای تشکیل یونیکورن‌ها در کشور برداشته شده است:.

جهرمی یادآور شد که تمرکز در پارک اقتصاد دیجیتال سمنان حوزه کشاورزی و فضایی خواهد بود البته محدودیت‌هایی برای فعالیت دیگر حوزه‌ها نیز وجود ندارد: «پیش از این پارک‌های اقتصاد دیجیتال در تهران، مشهد و استان فارس ایجاد شده است. در این پارک تمرکز ما بیشتر روی حوزه کشاورزی و فضایی است و سازمان فضایی نیز بخشی از فعالیت‌های استارتاپی فضایی در استان سمنان پیگیری می‌کند. این نهاد و مجموعه فعالیت را به تمام جوانان استان سمنان تقدیم می‌کنیم.»

جهرمی در ابتدای کار خود در دولت روحانی اعلام کرده بود که تا سال ۱۴۰۰ ایران ۵ یونیکورن خواهد داشت که این اتفاق رخ نداد. جهرمی دلیل رخ ندادن این موضوع را مشکلات متعددی نظیر تحریم‌ها و مسائل ارزی دانسته بود و حالا اعلام کرده که زیرساخت‌ها و گام‌های اولیه این موضوع اجرا شده است.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/08/24 - 13:52- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی مایکروسافت جهت پیش‌بینی‌های آب‌وهوا

شرکت مایکروسافت مدل هوش مصنوعی آرورا را برای بهبود پیش‌بینی‌های آب‌وهوای جهانی گسترش می‌دهد.

استفاده
1404/08/24 - 12:51- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی توسط سازمان پژوهش‌های هسته‌ای اروپا

سازمان پژوهش‌های هسته‌ای اروپا از استراتژی هوش مصنوعی برای پیشبرد تحقیقات و عملیات رونمایی کرد.

کارآمدی
1404/08/24 - 12:28- هوش مصنوعي

کارآمدی در پیوند کبد توسط هوش مصنوعی

یک مدل هوش مصنوعی توسط محققان پزشکی استنفورد توسعه داده شده است تا پیوند کبد را کارآمدتر کند.