about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

برخی کارشناسان آمریکایی مدعی هستند حملات سولار ویندز می‌توانست منجر به یک جنگ هسته‌ای شود.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ برخی کارشناسان آمریکایی مدعی هستند حمله سایبری سولار ویندز به‌طور بالقوه به یکی از بزرگ‌ترین حملات سایبری تاریخ ایالات‌متحده تبدیل‌شده است.

تام بوسرت (Tom Bossert) مشاور سابق امنیت داخلی ترامپ با اشاره به حمله سایبری سولار ویندز ادعا کرده، برآورد گستردگی این حملات سایبریِ ادامه‌دار، کار بسیار دشواری است. آغاز این حملات به ماه مارس برمی‌گردد و این حملات از آن زمان به هکرها این امکان را داده تا در شبکه‌ی سازمان‌های دولتی آمریکا و برخی شرکت‌های جهانی به جستجو بپردازند. هرروز جزئیات بیشتری از این حملات آشکار می‌شود و تاکنون بیش از 18 هزار شرکت و سازمان دولتی و خصوصی تحت تأثیر این حملات قرارگرفته‌اند.

طبق ادعاهای بوسرت، یکی از قربانیان این حمله، آزمایشگاه ملی لوس آلاموس (Los Alamos) وزارت انرژی آمریکا در ایالت نیو مکزیکو بوده است. این آزمایشگاه یک مرکز دولتی معروف به تولید سلاح‌های هسته‌ای است و حمله سایبری به این مرکز می‌تواند منجر به یک جنگ هسته‌ای شود.

این مقام امنیتی در ادامه خاطرنشان کرد، گفتن اینکه هکرها چند بار و چه مدت به‌طور آشکار به سازمان‌ها و وب‌سایت‌های دولتی نفوذ کرده‌اند، کار دشواری است. دشوارتر از آن این است که آن‌ها به چه میزان از اطلاعات دسترسی پیداکرده‌اند و با این اطلاعات چه‌کار خواهند کرد؟ در مورد آزمایشگاه لوس آلاموس هکرها دسترسی آزادانه به یک‌نهاد دولتی داشتند که به‌طور فعال سلاح‌های هسته‌ای تولید می‌کند. گرچه این حمله سایبری منجر به پرتاب یک سلاح هسته‌ای نشد؛ اما اجزاء تولید یک سلاح هسته‌ای خطرناک هستند و می‌توانند به‌تنهایی آسیب‌زا باشند.

هشدار حمله اولیه دروغین همواره امری محتمل است و می‌تواند منجر به تشدید خطرات شود. یک هشدار حمله اولیه دروغین واکنش‌های سریعی را در پی خواهد داشت. مسئولین ارشد باید در لحظه تصمیم بگیرند که در برابر آن هشدار اقدام تلافی‌جویانه انجام دهند و سلاح هسته‌ای شلیک کنند یا زمانی را برای بررسی اشتباه بودن تهدید بپردازند. این تصمیم به‌احتمال‌زیاد باید قبل از شلیک یک سلاح هسته‌ای از خاک کشور مهاجم اتخاذ شود.

هشدارهای حمله اولیه دروغین می‌توانند منجر به یک تبادل فاجعه‌بار سلاح‌های هسته‌ای شوند. یک دستور نادرست می‌تواند منجر به یک فاجعه جهانی شود که جهان هرگز به خود ندیده است. در حقیقت دانشمندان در تحقیقی جدید دریافته‌اند که برای نابودی زندگی در کره زمین به کار بردن تنها 100 سلاح هسته‌ای کافی خواهد بود. این در حالی است که آمریکا در حال حاضر 5 هزار و 800 کلاهک هسته‌ای دارد و همچنان به‌طور فعال در حال افزایش سلاح‌های هسته‌ای خود است.

منبع:

تازه ترین ها
الگوریتم
1404/07/16 - 07:07- فیس بوک

الگوریتم فیسبوک اصلاح می‌شود؛ کنترل بیشتر روی محتوای موردعلاقه

شرکت متا الگوریتم فیسبوک را به‌صورت گسترده تغییر داد و حالا محتوای جدید را در اولویت قرار می‌دهد.

ایلان
1404/07/16 - 07:04- هوش مصنوعي

ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان 2026 یک فیلم می‌سازد

ایلان ماسک همچنین اعلام کرده است که در سال 2027 فیلم‌هایی با کیفیت مطلوب‌تر توسط گراک تولید و منتشر خواهد شد.

خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.