about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

جنگ سایبری؛ هفته آینده میان آمریکا و روسیه

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مقامات اطلاعاتی آمریکا صراحتاً پرده از یک حمله گسترده سایبری در صورت دخالت کرملین درنتیجه انتخابات 8 نوامبر برداشته‌اند و تهدید کرده‌اند که حفره‌هایی در سیستم‌های اطلاعاتی روسیه کشف کرده‌اند که می‌تواند عملیات را موفقیت‌آمیز کند.
این مقامات به ان بی سی نیوز گفته‌اند که Guccifer 2.0 نفر اول جبهه سایبری سازمان اطلاعات روسیه علیه آمریکاست که با توییت‌های خود از داخل انتخابات آمریکا گفته و تهدید می‌کند.
به گفته این مقامات یک سلاح سایبری جدید در اختیار امریکاست که در صورت دخالت روسیه از آن در هفته آینده استفاده خواهد شد.
جیمز لوئیس کارشناسان مرکز CSIS می‌گوید آمریکا سال‌هاست علیه روسیه، چین، ایران و کره شمالی جنگ سایبری راه انداخته است و آنچه می‌بینیم نسخه دیجیتال جنگ‌های انسانی است که آمریکا انجام می‌دهد.
دریاسالار مایک راجرز رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا در سال 2014 به کنگره گفت دشمنان آمریکا دائم در حال شناسایی نقاط ضعف سایبری زیرساخت‌های آمریکا هستند. وی از نحوه مبارزه سخن نگفت اما هک‌های انجام‌شده توسط NSA گویای این است که آن‌ها بیکار ننشسته و دائم سیستم‌های خارجی را هک کرده‌اند اما اینکه آمریکا دارای یک شبکه منسجم عملیات سایبری باشد، هنوز آشکارنشده است.
یکی از مقامات اطلاعاتی به ان بی سی نیوز گفت در صورت حمله سایبری روسیه به زیرساخت‌های آمریکایی ما نیز می‌توانیم برخی از سیستم‌ها و شبکه‌های روس را خاموش‌کنیم.
 آدمیرال بازنشسته آمریکایی جیمز استاوریدیس فرمانده ناتو در اروپا نیز به این شبکه گفت تسلیحات سایبری خوبی برای پاسخگویی به هر نوع حمله سایبری داریم.
در سال 2003 جاسوسان آمریکایی شبکه مخابرات عراق را هک کرده و برای فرماندهان بعث پیغام فرستادند و سپس شبکه برق بغداد را از کار انداختند.
در سال 2009 و 2010 آمریکا و اسرائیل استاکس‌نت را علیه ایران به اجرا گذاشته و سیستم سناتریفیوژ ایران را از کار انداختند.
در حال حاضر نیز مرکز سایبری آمریکا علیه داعش در فضای مجازی می‌جنگد و باید دید هفته آینده آیا جنگ سایبری ادعاشده رخ می‌دهد یا نه؟ و اگر رخ دهد چه کسی برنده خواهد شد؟

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.