about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: منافقان که این روزها جنگ تمام عیار رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی به راه انداخته اند باید از خشم ملت بترسند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، رضا تقی پور در جلسه علنی روز(سه شنبه ۲۹ شهریورماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی اظهار داشت: ضمن تسلیت به خانواده مهسا امینی باید به این نکته اشاره شود که عده‌ای که ادعای آزاداندیشی و روشنفکری دارند امروز همگام با منافقان، سلطنت طلبان، مزدوران رژیم صهیونیستی و آل سقوط در جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی صف آرایی کردند و سناریوهای تکراری را دنبال می‌کنند و به دنبال ایجاد آشوب و ساختار شکنی هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این افراد اقدامات ضد امنیت ملی را در کنار حزب کومله خون آشام دنبال می‌کنند که به آنان هشدار می‌دهیم از خشم و طوفان خروشان عزم ملت بترسند و از تهمت و افترا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دست بردارند.

وی تأکید کرد: از زحمات سربازان زحمتکش داخلی تشکر می‌کنیم و همه باید شرط انصاف را رعایت کنند و در اظهارات خود جانب انصاف را مدنظر قرار دهند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.