about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

جمع‌آوری دوباره نوت ۷

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ کمیسیون امنیت محصولات مصرفی آمریکا به دنبال تحقیقات در مورد میزان ایمنی این گوشی‌هاست؛ زیرا حتی تعویض باتری‌های نوت 7 هم مشکل این گوشی خطرناک را حل نکرده است.
هفته گذشته گزارشی در مورد آتش گرفتن باتری یک گوشی نوت 7 در جریان یک پرواز از لوییس ویل به بالتیمور منتشر شد.
مالک این گوشی تصریح کرده وی بعد از فراخوان سامسونگ گوشی خود را عوض کرده بود، اما بازهم دچار حادثه شده است.
در ماه‌های گذشته بیش از 50 گزارش در آمریکا در مورد آتش گرفتن باتری گوشی‌های نوت 7 منتشر شد. تداوم این مشکل در ایالات‌متحده و دیگر کشورها باعث شد سامسونگ فراخوانی سراسری برای تعویض باتری‌های 2.5 میلیون واحد گوشی نوت 7 منتشر کند؛ اما بعدازاین فراخوان هم کاربران از داغ کردن بیش‌ازحد باتری‌های نوت 7 خبر می‌دهند.
علیرغم همه این مشکلات سامسونگ از سود عملیاتی 7 میلیارد دلاری در سه‌ماهه سوم سال جاری میلادی و فروش 44 میلیارد دلاری محصولاتش خبر داده که البته این میزان فروش نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد کاهش‌یافته است.

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.