about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ارتش سایبری اوکراین به جمع‌آوری اطلاعات نظامیان روس پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از بلومبرگ؛ به گفته وزیر تحول دیجیتال اوکراین، هکرهای طرفدار اوکراین در حال جمع‌آوری اطلاعات درباره کارکنان نظامی روسیه هستند تا به تصمیم‌گیری در میدان نبرد کمک کنند.

میخائیلو فدوروف در مصاحبه‌ای با بلومبرگ از دفتر خود در شهر کیف گفت:

اعضای به‌اصطلاح ارتش فناوری اطلاعات اوکراین در حال گردآوری کتابی هستند تا در آن اطلاعات سربازان روسی را که اوکراینی‌ها را می‌کشند و ادعا می‌شود شکنجه می‌کنند، جمع‌آوری کنند.

مقامات کیف پیش‌ازاین به بلومبرگ گفته بودند که در حال مستندسازی حوادث مشکوک هک روسیه به‌عنوان بخشی از طرحی برای محاکمه رهبران روسیه در یک دادگاه بین‌المللی هستند.

فدوروف گفت هدف این است تا همه بتوانند بفهمند چه کسی وارد اوکراین شده و اوکراینی‌ها را کشته است.

وی افزود:

فناوری‌های مدرن به ما کمک می‌کنند روس‌ها را شناسایی کنیم، مانند تشخیص چهره توسط هوش مصنوعی که اطلاعات دوربین‌های عمومی را رمزگشایی می‌کند.

فدوروف گفت که این داده‌ها همچنین به تصمیم‌گیری در میدان جنگ کمک می‌کند. او از بیان اینکه چگونه هک کردن بر تصمیم‌گیری‌های میدان جنگ تأثیر می‌گذارند خودداری کرد.

ارتش فناوری اطلاعات اوکراین مدعی شده است که از آغاز جنگ، خدمات روسیه را با حملات سایبری مختل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
دولت
1404/07/08 - 09:16- اروپا

دولت بریتانیا، ضامن وام جگوار لندرور

دولت بریتانیا اعلام کرد که وامی را برای شرکت خودروسازی جگوار لندرور تضمین می‌کند؛ اقدامی که با هدف کمک به این شرکت و زنجیره تأمین آن برای بازیابی از اختلال ناشی از حمله سایبری اوایل ماه جاری صورت می‌گیرد.

اتهام
1404/07/08 - 08:32- هوش مصنوعي

اتهام علیه شرکت اروپایی هوش مصنوعی

سازمان غیرانتفاعی اروپایی حریم خصوصی دیجیتال نویب، شکایتی را نزد مقامات حفاظت از داده لیتوانی علیه یک دلال بزرگ داده تنظیم کرده است.

اعتراف
1404/07/08 - 08:16- جرم سایبری

اعتراف کلاهبردار چینی پس از توقیف نزدیک به ۷ میلیارد دلار بیت‌کوین

یک شهروند چینی متهم به راه‌اندازی یک طرح سرمایه‌گذاری کلاهبردارانه، روز دوشنبه در دادگاهی در لندن اعتراف به جرم کرد.