about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که قبلا گفته بود در گفتگو با بیل گیتس از وی خواهد خواست که اینترنت را تعطیل کند، حالا از واگذاری مدیریت اینترنت به سازمان ملل انتقاد کرده است.

وی در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شده که آمریکا به‌زودی کنترل اینترنت را به سازمان ملل و جامعه بین‌المللی واگذار خواهد کرد و این در حالی است که سیاستمداران جمهوری‌خواه به‌شدت برای نجات اینترنت در تلاش هستند. وی افزوده که نجات اینترنت بدون کمک مردم امریکا ممکن نیست.

واقعیت آن است که در انتهای این ماه وزارت بازرگانی آمریکا کنترل اینترنت را به سازمان آیکان واگذار می‌کند که تا پیش‌ازاین هم مدیریت اسامی دامنه اینترنتی را بر عهده داشته است. این نقل‌وانتقال از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی‌شده بود و تلاشی برای افزایش مشارکت جهانی برای مدیریت و کنترل اینترنت است.

ترامپ در ادعایی عجیب افزوده که چنین اقدامی آزادی اینترنت را به خطر می‌اندازد و بدان معنا خواهد بود که چین و روسیه سانسور بیشتری را به اینترنت تحمیل کنند. این اظهارات نشان می‌دهد که اصولاً ترامپ اطلاعات خاصی در مورد نحوه اداره اینترنت و عملکرد زیرساخت‌های آن ندارد.

نامزد جمهوری‌خواهان نگفته است که سانسور اینترنت با انتقال مدیریت آن به سازمان ملل چگونه رخ می‌دهد. روسیه و چین پیش‌ازاین هم سیاست‌های خاص خود را در زمینه دسترسی شهروندان خود به اینترنت اعمال می‌کرده‌اند و آیکان هم مانند وزارت بازرگانی آمریکا برای تغییر این سیاست‌ها کار خاصی نمی‌تواند بکند.

تیم برنرز لی مخترع وب یک هفته قبل در واکنش به برخی مخالفت‌ها با واگذاری کنترل اینترنت به آیکان گفته بود: درخواست گمراه‌کننده از آمریکا برای اعمال کنترل یک‌جانبه بر آیکان ارتباطی با پیشبرد آزادی بیان ندارد. زیرا آیکان قادر به اعمال قدرت برای حفظ آزادی بیان تک‌تک افراد نیست. آیکان تنها بر اسامی دامنه در اینترنت نظارت دارد و کنترل ترافیک وب و اظهارات افراد به شبکه‌ها و پلاتفورم های مورداستفاده در کشورها بستگی دارد.

ترامپ از مردم امریکا خواسته با تمام وجود به جمهوری‌خواهان کنگره که برای نجات اینترنت تلاش می‌کنند، کمک کنند. استفان میلر مدیر حوزه سیاست‌گذاری ملی ترامپ هم افزوده که دموکرات‌های حامی هیلاری کلینتون به دنبال حفاظت از اینترنت نیستند و لذا نمی‌خواهند از مردم آمریکا حفاظت کنند. وی افزوده که این آمریکا بوده که اینترنت را ایجاد و توسعه بخشیده و با تسلط امریکا بر اینترنت این شبکه جهانی آزاد و بدون سانسور باقی می‌ماند.

کارشناسان معتقدند جمهوری‌خواهان با مغالطه و دروغ‌گویی در مورد تأثیر واگذاری مدیریت اینترنت بر آزادی آن تلاش دارند مردم را به هیلاری کلینتون و دموکرات‌ها بدبین کنند.

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.