about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

جعل هویت شرکت پستی UPS این بار توسط بدافزار ZeuS

به نظر می‌رسد که نفوذگران دوباره به شیوه‌ی قدیمی خود یعنی جعل هویت شرکت‌های معروف برای فریب کاربران روی آورده‌اند.

موسسه خبری سایبربان: به نظر می‌رسد که نفوذگران دوباره به شیوه‌ی قدیمی خود یعنی جعل هویت شرکت‌های معروف برای فریب کاربران روی آورده‌اند. گونه‌هایی از تروجان بانکی ZeuS در قالب رایانامه‌های جعلی شرکت پستی UPS1 برای کاربران ارسال می‌شود. در این رایانامه‌ها به کاربر گفته می‌شود تا رسید پستی مربوط به محموله‌ی خود را به پیوست دریافت نمایند.

به گفته‌ی کارشناسان MX Lab در این رایانامه دو پرونده به صورت پیوست برای کاربر ارسال می‌شود. یکی از این دو، پرونده‌ای اجرایی است که حاوی گونه‌ای از بدافزار ZeuS است (در حال حاضر فقط تعداد محدودی از ضدبدافزارها قادر به شناسایی این پرونده‌ی مخرب هستند). پرونده‌ی دیگر هم یک پرونده‌ی HTML است که در ظاهر حاوی اطلاعات مهم راجع به تحویل بسته‌ی پستی است.

اگر کاربر پرونده‌ی HTML پیوست‌شده را باز کند به جای وب‌گاه UPS، به صفحه‌ای منتقل می‌شود که وی را وادار می‌کند تا برای نمایش گزارش تحویل، یک افزونه را دریافت نماید. این افزونه که JavaJREInstaller.exe نام دارد گونه‌ای دیگر از ZeuS است. یک‌بار اجرای این پرونده برای آلوده شدن سامانه‌ی کاربر به این بدافزار بانکی کافی است.

تازه ترین ها
افزایش
1404/06/06 - 09:26- آسیا

افزایش تهدیدات سایبری در کسب‌وکارهای خلیج فارس

شرکت حفاظت سایبری نت‌اسکاوت اعلام کرد که کسب‌وکارهای خلیج فارس شاهد افزایش حملات سایبری با کمک هوش مصنوعی بودند.

برگزاری
1404/06/06 - 09:10- آسیا

برگزاری بزرگ‌ترین رزمایش امنیت سایبری در بحرین

۵۶۰ شرکت‌کننده به بزرگ‌ترین رزمایش امنیت سایبری بحرین با تمرکز بر حملات زنجیره تأمین پیوستند.

جاسوسی
1404/06/05 - 18:34- امنیت تلفن همراه

جاسوسی رادار‌ها از طریق ارتعاشات داخلی تلفن همراه

فناوری WirelessTap با حداکثر دقت تشخیص کلمه حدود ۶۰٪ و تا برد ۳ متر می‌تواند از طریق ارتعاشات داخلی تلفن شما از شما جاسوسی کند.