about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به انتشار فراخوان نهمین جشنواره ملی فاوا گفت: این جشنواره در چهار محور اصلی و ۱۲ زیرمحور همزمان با روز جهانی ارتباطات برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از وزارت ارتباطات، علی اصغر انصاری معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات با اشاره به انتشار فراخوان نهمین جشنواره ملی فاوا گفت: این جشنواره بعد از وقفه ای چند ساله که به دلیل شیوع بیماری کرونا متوقف شده بود، با دستور وزیر ارتباطات امسال همزمان با روز جهانی ارتباطات در اواخر اردیبهشت ماه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه شعار این دوره از جشنواره «ایران هوشمند و متصل» تعیین شده است، افزود: نهمین دوره جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات به منظور ایجاد فضای رقابتی سالم و شور و نشاط علمی، تعامل و همکاری بین متخصصان کشور، حمایت از تولیدات بومی و تکریم نخبگان و فعالان برتر حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اردیبهشت امسال در چهار محور اصلی و ۱۲ زیر محور برگزار می شود.

انصاری با اشاره به اینکه شبکه ملی اطلاعات، دولت هوشمند، پست هوشمند و صنعت فضایی محورهای اصلی جشنواره نهم به شمار می رود، تصریح کرد: سازمان ها و بنگاه های ارائه دهنده خدمات الکترونیکی، اپراتورهای ارتباطی و پستی، مراکز داده و ارائه دهندگان خدمات ابری زیرساختی، تولیدکنندگان تجهیزات شبکه ملی اطلاعات، تولید کنندگان زیرسیستم های ماهواره و ارائه دهندگان خدمات فضاپایه محسوب می شوند.

دبیر نهمین جشنواره ملی فاوا خاطرنشان کرد: متقاضیان با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس festfava.ict.gov.ir، می توانند از شرایط حضور، فرایند ثبت نام و ارزیابی و اطلاعات تکمیلی مطلع شوند.

معاون وزیر ارتباطات درباره زمان شروع ثبت نام و تکمیل فرم های ارزیابی گفت: از فردا ۲۸ فروردین ثبت نام آغاز می شود و آخرین مهلت ارسال مستندات دوازدهم اردیبهشت خواهد بود و نتایج نهایی داوری در روز ۲۲ اردیبهشت ماه مشخص می شود.

منبع:

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.