about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

جستجو در اینترنت با تقلید از عملکرد مغز انسان

این سیستم که با هدف متحول کردن جستجوی اینترنتی مطرح شده،  از قابلیت شناسایی بصری اشیا و پدیده‌ها برخوردار است و می‌تواند موتور جستجوی Bing را به شدت تقویت کند. مایکروسافت مدعی است این سیستم 50 برابر سریعتر و دو برابر دقیق‌تر از سیستم جستجوی تازه گوگل موسوم به DistBelief است.

مایکروسافت با اجرای آزمایشی این پروژه موفق شده به درستی بیش از 14 میلیون عکس را در فضای مجازی، در قالب 22 هزار عنوان مختلف طبقه بندی کند. این کار از نظر زمانی با سرعتی بیشتر از سیستم گوگل و حتی مغز انسان صورت گرفته است. این شرکت طرح یاد شده را تقلیدی ضعیف از نظام عصبی مغز انسان و یک سیستم هوش مصنوعی ضعیف دانسته که به راحتی می تواند مجموعه زیادی از داده ها را طبقه بندی کند. مایکروسافت قصد دارد این قابلیت جستجو را با برخی محصولات خود مانند Bing و کورتانا ادغام کرده و توانایی آنها برای اجرای فرامین کاربران را افزایش دهد.

از نمونه های پیشرفته این سیستم می توان برای طبقه بندی متون و اصوات و تشخیص تفاوت های آنها نیز استفاده کرد. البته سابقه اجرای چنین طرح هایی به دهه 80 میلادی بازمی گردد. اما این طرح ها هرگز تا بدین حد موفق نبوده اند.

تازه ترین ها
استفاده
1404/09/06 - 18:35- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی کره شمالی

کارشناسان معتقدند که هکرهای کره شمالی می‌توانند از هوش مصنوعی در عملیات‌های نظامی استفاده کنند.

دستگیری
1404/09/06 - 15:51- اروپا

دستگیری هکر روسی به اتهام هک شرکت‌های لهستانی

لهستان یک شهروند روس را به اتهام هک سیستم‌های فناوری اطلاعات شرکت‌های لهستانی دستگیر کرد.

تشدید
1404/09/06 - 14:55- آمریکا

تشدید حملات باج‌افزاری در تعطیلات

توسعه‌دهنده‌ی اسرائیلی ابزارهای امنیتی اعلام کرد که حملات باج‌افزاری در تعطیلات و در طول تحولات سازمانی افزایش می‌یابد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.