about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، ادوارد اسنودن پس از متقاعد کردن همکارانش برای افشای گذرواژه‌ی خود، به اطلاعات محرمانه دست پیدا می‌کرد

موسسه خبری سایبربان: کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا، ادوارد اسنودن پس از متقاعد کردن همکارانش برای افشای گذرواژه‌ی خود، به اطلاعات محرمانه دست پیدا می‌کرد. حدود ۲۵ نفر از کارمندان مقر آژانس در هاوایی اطلاعات ورود به حساب خود را در اختیار اسنودن گذاشته و او هم از این طریق به اسناد محرمانه دسترسی پیدا کرد.

به نقل از یک منبع نزدیک به تحقیقات و بررسی‌های دولتی ایالات متحده در خصوص صدمات ناشی از نشت داده‌ها، رویترز گزارش داد که اسنودن همکاران خود را متقاعد کرده که در مقام ادمین سیستم‌های کامپیوتری به گذرواژه‌ها نیاز دارد. برخی از این کارمندان که گذرواژه‌های خود را در اختیار او قرار داده بودند شناسایی شده و از مقام خود عزل شده‌اند. ولی مشخص نشده که آیا به موقعیت شغلی دیگری منتقل شده‌اند و یا اینکه از آژانس اخراج شده‌اند.

اگر این گزارشات صحیح باشد، نشان می‌دهد که بزرگترین خطراتی که سازمان‌ها را تهدید می‌کند در داخل آن نهفته است و نه در خارج. حتی اگر آژانس امنیت ملی از نرم‌افزارهای لازم برای فراهم کردن امنیت خود استفاده کرده است، یک نشت ساده در گذرواژه‌ها می‌تواند به اسنودن‌ها اجازه دهد تا به داده‌های محرمانه‌ی سازمان دسترسی پیدا کند.

استیون افترگود، از متخصصان امنیت فعال در فدراسیون دانشمندان آمریکایی به رویترز می‌گوید: «در دنیای محرمانه‌ی امروزی، تفاوت فاحشی میان یک خودی و غیرخودی وجود دارد. در صورتی که صداقت و پاکی شما اثبات شده باشد، یک خودی محسوب شده و انتظار می‌رود قابل اعتماد باشید. آنچه سازمان‌های امروزی به سختی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند تهدیدات مربوط به خودی‌ها است، و این تفکر که همکارتان در اتاق بغلی قابل اطمینان نیست.»

به گزارش یورونیوز، اسنودن که پس از خروج از آمریکا به روسیه پناه برده است پیشتر نسبت به دریافت پناهندگی سیاسی از آلمان تمایل نشان داده بود. این در حالی است که ۴۶ درصد مردم آلمان موافق و ۴۸ درصد مخالف اعطای پناهندگی به این کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا هستند که از سوی دستگاه قضایی آمریکا متهم به سرقت اطلاعات شده است.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.