about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دولت بسته‌‌ای برای حمایت از کسب‌وکارهای مجازی متضرر از محدودیت‌های اینترنتی در نظر گرفته که شامل معافیت مالیاتی، تسهیلات بانکی و تبلیغات است، وزیر ارتباطات امشب جزئیات بسته‌ حمایتی دولت از کسب‌وکارهای اینترنتی متضرر را اعلام می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،  اواخر مهر ماه بود که عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر خوب آماده شدن بسته حمایتی دولت از کسب و کارهای مجازی را اعلام کرد و گفت:‌ جزئیات این بسته در هفته آینده اعلام خواهد شد.

سال گذشته دولت جمعی از وزیران را در قالب کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال مامور رفع موانع راه توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور کرد که مصوبات این کارگروه مانند مصوبات هیات وزیران است؛ اختیارات ریاست جمهور در قالب اصل ۱۲۷ و اختیارات هیات وزیران در قالب اصل ۱۳۸ به این کارگروه تفویض شده است. این مصوبه دولت در این کارگروه تصویب شده است.

وزیر ارتباطات که در حاشیه جلسه هیات دولت، سخن می گفت درباره این مصوبه، توضیح داد: مصوبه حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی کشور در ششمین جلسه این کارگروه تصویب شده است.

وی با بیان جزئیاتی از این مصوبه، گفت: در قالب ۱۵ ماده موضوعاتی از جمله معافیت‌ مالیاتی، تسهیلات بانکی، تسهیل صدور مجوز و تبلیغات برای کسب و کارهایی که در داخل کشور در بستر فضای مجازی فعالیت می‌کنند دیده شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار امیدواری کرد: با اجرای این بسته حمایتی، جان تازه‌ای در کسب و کارهای مجازی کشور دمیده می شود و بخش زیادی از نگرانی‌های آنها رفع خواهد شد.

امروز احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی در تازه ترین خبر درباره بسته حمایتی دولت از کسب و کارهای اینترنتی، اعلام کرده: امشب وزیر ارتباطات جزییات بسته حمایتی را اعلام می‌کند.

خاندوزی امروز در نشست خبری با اشاره به مشکلات پیش‌آمده برای کسب‌وکارهای دیجیتال در یک ماه گذشته، اظهار کرد: اواخر شهریور و اوایل مهر ماه به جهت فضایی که آشوبگران ایجاد کردند، لطمه جدی به برخی از اشتغال‌های حوزه کسب‌وکارهای مجازی داشتیم که متاسفانه درآمد بسیاری از افرادی را که از این فضا استفاده می‌کردند به شکل منفی تحت تاثیر قرار داد.

وی افزود: چون این مسئله حائز اهمیت است، در کمیته اقتصاد دیجیتال دولت جلسات متعددی تشکیل شده است. دولت حامی کسب‌وکارهای دیجیتال است و پشت آنان را خالی نخواهد کرد و وظیفه خود می‌داند که این جمع تقریباً قابل‌توجهی از مردم که از این طریق کسب درآمد می‌کردند را حمایت کند.

وی گفت: امشب وزیر ارتباطات جزییات بسته مصوب حمایتی در این زمینه را اعلام می‌کند.

به گزارش فارس، برخی از کاربران سامانه فارس من که از دارندگان کسب و کارهای اینترنتی هستند، با ثبت سوژه در این سامانه از آسیب دیدن خود در نتیجه محدودیت‌های اینترنتی اعمال شده گلایه کرده اند.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.