about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

جزئیات جدیدی از برنامه‌های توسعه 300 میلیون دلاری مرکز داده آفریقا فاش شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مراکز داده آفریقایی (ADC) گروه مرکز داده پان آفریقایی شرکت فناوری کاساوا (Cassava Technology) اولین بخش از سرمایهگذاری راهبردی 300 میلیون دلاری خود را که به‌وسیله شرکت مالی توسعه بین‌المللی ایالات متحده (DFC) انجام شده، اعلام کرد.

این شرکت گفت که اولین 83 میلیون دلار برای گسترش مراکز داده در آفریقای جنوبی استفاده می‌شود.

مراکز داده آفریقایی اعلام کرد که پرداخت‌های بعدی از سوی شرکت مالی توسعه، برای تحقق بخشیدن به گسترش ردپای مراکز داده این شرکت در سایر کشورهای آفریقایی واجد شرایط DFC استفاده خواهد شد. این شامل طرح‌هایی برای ساخت مراکز داده در 10 پایتخت اقتصادی بزرگ آفریقا، از جمله ابیجان، آکرا، لاگوس، قاهره، و کازابلانکا و افزودن به مراکز داده موجود در ژوهانسبورگ و کیپ تاون است.

افزایش تقاضا برای ابر و دیگر فناوری‌های دیجیتال در این قاره به طور مستقیم تقاضا برای داده‌های آفریقایی برای اقامت در این قاره را افزایش داده است. تِش دور واسولا (Tesh Durvasula)، مدیر عامل مراکز داده آفریقایی، در مورد برنامه‌های توسعه اظهار داشت :

«این بدان معنا است که آفریقا به مراکز داده بیشتری نیاز دارد. ما خوشحالیم که برنامه توسعه مرکز داده ما در آفریقای جنوبی که به‌وسیله شرکت مالی توسعه تأمین می‌شود، تقاضای رو به رشد در کشور را تأمین می‌کند.»

فناوری‌های Cassava برای ایجاد مراکز امنیت سایبری در 6 بازار آفریقا

این سرمایه‌گذاری از سوی شرکت مالی توسعه به دنبال اعلام اخیر مراکز داده آفریقایی مبنی بر سرمایه‌گذاری 50 میلیون دلاری «C5 Capital» در فناوری‌های کاساوا و مشارکت برای ایجاد مراکز عملیات امنیت سایبری در 6 بازار آفریقا صورت می‌گیرد.

هاردی پمهیوا (Hardy Pemhiwa)، رئیس و مدیر عامل شرکت فناوری‌های کاساوا توضیح داد :

«از طریق این سرمایه‌گذاری‌ها، فناوری‌های کاساوا زیرساخت دیجیتال آفریقا را ایجاد می‌کند تا توسعه اقتصادی شتاب‌دهی را امکان‌پذیر سازد و آینده متصل دیجیتالی را تضمین کند که هیچ آفریقایی را پشت سر نمی‌گذارد. آفریقا دارای پتانسیل اقتصادی تحقق نیافته‌ای است که با این سرمایه‌گذاری از سوی شرکت مالی توسعه باز خواهد شد. ما مشتاقانه منتظر همکاری نزدیک با شرکت مالی توسعه برای غلبه بر کسری زیرساخت دیجیتال آفریقا و تسریع پذیرش خدمات ابری و برنامه‌های کاربردی دیجیتال در تمام صنایع هستیم و این قاره را به مقصدی رقابتی برای سرمایه‌گذاری بین‌المللی تبدیل می‌کند.»

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.