about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رگولاتور‌های آمریکا، هشت شرکت را مجموعا ۱۱۱ میلیون دلار به دلیل استفاده از واتس‌اپ و سایر کانال‌های پیام‌رسانی تائید نشده برای مذاکرات تجاری، جریمه کردند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) اعلام کرد که هشت شرکت کارگزاری و واسطه‌گری، مشاوران سرمایه گذاری و آژانس اعتبارسنجی، از جمله پرلا واین برگ، اینتراکتیو بروکرز، فیفت ترد سکیوریتیز و نوین سکیوریتیز موافقت کرده‌اند که مجموعا ۹۱ میلیون دلار جریمه به این رگولاتور بپردازند.

شرکت اینتراکتیو بروکرز همچنین موافقت کرد که ۲۰ میلیون دلار به کمیسیون معاملات آتی کالا بپردازد تا اتهامات مربوطه را حل و فصل کند.

رویترز برای اولین بار در اوایل هفته گذشته گزارش داد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در حال نزدیک شدن به توافق با چندین شرکت وال استریت بر سر کوتاهی در ثبت سوابق است.

توافق‌های اخیر، نشان‌دهنده جدیدترین اقدامات اجرایی در برخورد دو ساله کمیسیون بورس و اوراق بهادار با استفاده وال‌استریت از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان تائید نشده است که تاکنون به صدور بیش از دو میلیارد دلار جریمه منتهی شده است.

از آنجا که شرکت‌ها، کانال‌های پیام‌رسان شخصی را زیر نظر نمی‌گیرند، استفاده از آن‌ها برای بحث درباره کسب‌وکار، باعث می‌شود کارفرمایان تحت نظارت کمیسیون بورس و اوراق بهادار، الزامات ثبت تمام ارتباطات تجاری را زیر پا بگذارند. کمیسیون بورس و اوراق بهادار اعلام کرده که چنین سوابقی برای محافظت در برابر کلاهبرداری و سایر تخلفات ضروری است.

این کوتاهی‌ها شامل کارمندان در سطوح مختلف اختیارات، از جمله سرپرستان و مدیران ارشد بوده است.

آژانس‌های اعتبارسنجی «دی بی آر اس اینک» و «کِرول بوند ریتینگ» موافقت کردند که به ترتیب هشت میلیون و چهار میلیون دلار بپردازند.

بر اساس گزارش رویترز، کمیسیون بورس و اوراق بهادار اعلام کرد کارمندان هر دو شرکت در حفظ ارتباطات الکترونیکی، از جمله پیام‌های خارج از کانال در دستگاه‌های شخصی و کاری کوتاهی کرده‌اند. آژانس «دی بی آر اس اینک» همچنین به تخلفات مربوط به رتبه بندی برخی از اوراق بهادار تجاری با پشتوانه وام مسکن متهم شد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.