about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

جریمه گوگل در روسیه 

دادگاهی در مسکو شرکت گوگل را جریمه کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ خبرگزاری تاس در گزارشی تازه اعلام کرد دادگاه بین‌المللی منطقه تاگانسکی مسکو شرکت گوگل را به پرداخت 1.5 میلیون روبل جریمه کرده است.

به گزارش این خبرگزاری، دادگاه بین‌المللی مسکو شرکت گوگل را به علت نقض مجدد قوانین روسیه و فیلتر ناکافی محتوای غیرمجاز در موتور جستجو به پرداخت این جریمه محکوم کرده است. 

اوایل ماه ژوئیه، روسکام نادزور، سازمان نظارت بر ارتباطات، فناوری اطلاعات و رسانه‌های جمعی روسیه به علت اقدامات ناکافی گوگل در راستای فیلتر محتوای غیرقانونی از نتایج جستجو پروتکلی در خصوص تخلفات اداری علیه این شرکت تنظیم کرده بود.

طبق گزارش روسکام نادزور، گوگل به‌طور جزئی محتوای ممنوع را از نتایج جستجو حذف می‌کند و بیش از یک‌سوم لینک‌های محتوای غیرمجاز همچنان در آن ایندکس می‌شوند. 

بر اساس قوانین روسیه، اپراتورهای موتورهای جستجو موظف هستند لینک‌های صفحات اینترنتی با محتوای غیرمجاز را از نتایج جستجو حذف کنند. برای انجام این کار، آن‌ها باید به سامانه اطلاعاتی فدرال که لیست چنین صفحاتی در آن قرار دارد، متصل شوند.  

این دومین بار است که شرکت گوگل در روسیه به علت عدم فیلتر محتوای غیرقانونی جریمه می‌شود. شرکت یادشده در ماه دسامبر 2018 نیز به پرداخت 500 هزار روبل جریمه‌شده بود. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.