about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

دادگاه منطقه تاگانسکی مسکو گوگل را به علت عدم حذف محتوای ممنوعه جریمه کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دادگاه بین‌المللی منطقه تاگانسکی مسکو به‌تازگی شرکت گوگل را به علت انتشار لینک‌های سایت‌های ممنوعه در روسیه 4 میلیون روبل جریمه کرد. 

در ماه دسامبر، شرکت به دلیل عدم حذف اطلاعات ممنوعه جریمه گردش مالی دریافت کرد که مبلغ آن یک‌بیستم از کل درآمد گوگل و شرکت‌های وابسته به آن برای یک سال را در برمی‌گیرد.

این شرکت بر طبق بخش 2.1 ماده 13.40 قوانین تخلفات اداری فدراسیون روسیه یعنی عدم اجرای مکرر تعهدات مربوط به توقف انتشار اطلاعات مربوط به منابع اطلاعاتی‌ای که دسترسی به آن‌ها در روسیه محدودشده جریمه شده است. 

تا ماه دسامبر، درمجموع، سرویس یوتیوب شرکت مورد اشاره بیش از 2.4 هزار محتوای غیرقانونی و مخرب برای شهروندان روسیه را حذف نکرده است.

گوگل بر طبق گزارش روسکام نادزور، الزامات متعددی را در رابطه با دسته‌بندی‌ مطالب زیر نادیده گرفته‌ است: 

مطالب مربوط به اختلاف‌افکنی‌های مذهبی و توهین به احساسات مسلمانان یا تجزیه کشور، استفاده از مواد مخدر، مکان‌های فروش سلاح‌های دست‌ساز، برخورد مخرب با سلامت نوجوانان (پرش از پشت‌بام، خفگی عمدی)، سازمان‌های افراطی و تروریستی، دستورالعمل‌های ساخت مواد منفجره. 

دادگاه مذکور در 24 دسامبر 2021 نیز با بررسی دو پرونده علیه گوگل و فیس بوک، این شرکت‌های خارجی فناوری اطلاعات را به علت نقض مکرر فرایند محدودسازی دسترسی به محتوای غیرقانونی متهم شناخته بود. دادگاه تاگانسکی برای نخستین بار جریمه‌هایی را تعیین کرده بود که بخشی از درآمد سالانه شرکت‌های مذکور را در روسیه شامل می‌شد: 7.22 میلیارد روبل برای گوگل و 1.99 میلیارد روبل برای فیس بوک. 

منبع:

تازه ترین ها
چطور
1404/09/01 - 16:28- هوش مصنوعي

چطور هوش مصنوعی معمای صدساله فیزیک را حل کرد؟

دانشمندان سال‌هاست برای پیش‌بینی رفتار سیالات با چالش مواجه‌اند. آزمایشگاه دیپ‌مایند گوگل اخیراً در این حوزه به یک پیشرفت بزرگ رسیده است.

مراقب
1404/09/01 - 16:23- امنیت شبکه

مراقب کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ باشید

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره کلاهبرداری‌های سایبری در ایام حراج‌های بزرگ هشدار داد و گفت یکی از شایع‌ترین تخلفات، فروش کالا‌های تقلبی به جای کالای اصلی است.

خرس
1404/09/01 - 16:17- هوش مصنوعي

خرس عروسکی مجهز به هوش مصنوعی برای کودکان خطرساز شد

یک خرس عروسکی مجهز به هوش مصنوعی به بچه‌ها یاد می‌داد که چگونه کبریت روشن کنند و همین موضوع باعث شد تولیدکنندگان آن را از قفسه‌ها جمع کنند.