about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

آنچه کارشناسان را در جدیدترین بازگشایی قطعات داخلی آیفون ۱۲پرو مکس متعجب کرد، دوربین بسیار بزرگ آن است که در مدل های آیفون بی سابقه است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سری آیفون ۱۲پرو مکس، بزرگترین گوشی آیفونی است که شرکت اپل تا به حال تولید کرده است و دارای صفحه نمایشگری به اندازه ۶.۷ اینچ می باشد. 
این مدل از گوشی های آیفون به سیستم عکسبرداری قوی خود می بالد. 
 آنچه که در آخرین ویدیو باز و بسته کردن قطعات داخلی این گوشی همراه منتشر شده است، حاکی از آن است که دوربین این گوشی در مقایسه با سایر مدل های آیفون، بزرگ تر می باشد.
طبق مشاهدات، سنسور دید وسیع اولیه این مدل، ۴۷درصد بزرگ تر از سنسور آیفون ۱۲می باشد.


باتری L شکل آیفون ۱۲ پرو مکس، بزرگترین باتری را در میان همه مدل های اخیر آیفون دارد. 


اما طبق بررسی های محققان، این باتری از باتری موجود در آیفون ۱۱پرو مکس کوچکتر است. اما نسبت به بقیه مدل های آیفون ۱۲ بزرگ تر است.


آیفون ۱۲پرو مکس، گرون قیمت ترین مدل آیفون موجود در بازار است. قیمت آن از ۱۰۹۹ دلار آغاز می شود. بی شک این مدل از ایفون، بهترین دستاورد سال اپل در حوزه ساخت محصولات مرتبط با این برند می باشد.


این مدل، بدون ایجاد هیچ مشکلی برای قطعات دیگر، فناوری 5G را به دستگاه اضافه کرده است.

Paragraphs
جداسازی قطعات داخلی آیفون12پرو مکس

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.