about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رئیس آمازون به تازگی اعلام کرد که من فکر می‌کنم مردم علاقه ندارند تمام روز خود را در دنیای مجازی بگذارنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ در هفته جاری دیوید لیمپ، رئیس شرکت آمازون، گفت که نمی‌خواهد حتی برای چند ساعت در یک دنیای مجازی زندگی کند.

به گزارش سایت ورج؛ او گفت که در آینده نوعی تغییر مکان وجود خواهد داشت که پیش بینی می‌شود بر روی دستگاه‌هایی همچون تلفن و هدفون‌های بی‌سیم  تمرکز کرده و با کمک آن‌‎ها  افرادی که در یک خانه هستند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

متاورس چیست؟

به گفته لیمپ اگر از  چند نفر بپرسم که  متاورس چیست، پاسخ ‌های مختلف دریافت می‌کنم که بدین معناست کاربران تعریف مشترکی از اصطلاح متاورس ندارند،  و این بسیار بد است. وقتی صحبت از متا به میان می‌آید، مارک زاکربرگ سعی کرده منظور خود را از متاورس توصیف کند، اما این اصطلاح جزئیات مشخصی ندارد. اگرچه او می‌گوید که عینک‌های AR برای درک بهتر متاورس نقش مهمی  ایفا خواهند کرد. به گفته رئیس آمازون، عینک‌های واقعیت افزوده بهتر از واقعیت مجازی هستند، زیرا کاربران حداقل می‌توانند دنیای واقعی را مشاهده کنند.

مدیر عامل Snap Inc نیز  درباره متاورس  گفت:"شرط بزرگ این شرکت روی دنیای واقعی است که در آن افراد می‌توانند زمان خود را با هم بگذرانند." رئیس سابق نینتندو آمریکا هم گفت که فکر می‌کند مردم نمی‌خواهند تمام اوقات سرگرمی خود را در واقعیت مجازی بگذرانند.

او همچنین گفت:"صرف اینکه بسیاری از افراد در حوزه فناوری چیزی را مسخره می‌کنند به این معنی نیست که قطعاً شکست خواهد خورد. پس از آن‌که اپل اولین آیفون را معرفی کرد، استیو بالمر، مدیرعامل وقت مایکروسافت، کمبود کیبورد و برچسب قیمت آن را به سخره گرفت. با این حال، حداقل به نظر من، بین گفتن اینکه یک محصول به دلایلی عالی نیست و گفتن اینکه اساساً با روشی که مردم می‌خواهند زندگی کنند ناسازگار است، تفاوت وجود دارد. به نظر من پیش‌بینی اینکه چه کسی در نهایت حق دارد دشوار است."

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.